REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Nexvision D+ MGM-TPS-TV CABO OKEY YAZILIMLARI 11.01.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu linkten cihazınıza uygun modül yazıımını atabilirsiniz...cihaz bilgisinden bakın...

eraslan ; modülü güncelledim ancak olmadı acaba bu sorun bende mi var daha başka ne yapmam gerekiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açması lazım biryerde yanlışlık yapmış olmayasın....istersen tekrar yükle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    açması lazım biryerde yanlışlık yapmış olmayasın....istersen tekrar yükle

beyaz etiketli RD2 idi onu yükledim olmadı. ben bu yazılımı çok beğeniyorum bundan vazgeçmek istemiyorum. acaba kaon ve sunny yazılımında aynı sorunu yaşarmıyım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman onların yazlımıylada izleyemessin çünkü modl yazılımıyla cihaz yazılımı farklı şeyler istersen dene ama sonuç ne olur bilemem ben sunny yüklüyorum sorunsuz çalışıyor......yazılımdan sonra tp tarat..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşagıdaki yazılımlar ATSKY1030 DCiA ve AT6030 DCİA sky ile uyumludur.
    Yazılımın yükleme amacı: :Yazılım özellikle Hotbird uydusunda bulunan FULLX kanallarının açılmaması veya herhangi bir nedenden dolayı receiver kartı tanımadığı zaman yazılımın hasara uğraması durumda yüklenir.Ayrıca bu yazılımla orjinal kartlarda tüm ikili sistemleri desteklenir.
    1.zipli dosya ilk çıkan makinalar içindir.
    2.zipli dosya ise son çıkan kasanın üstünden bakıldığında beyaz etiket üzerinde İRD2 yazan AT1030sky embedit modul yazılımı içindir.Gereksiz yükleme yapmayınız.

YÜKLEME KUPATSKY İLE YAPILACAK(ÖNEMLİ)

Yükleme Yaparken Aşağıdaki işlemleri dikkatle Yapınız(Cihazını aynı zamanda Tv ye bağlayınız)

1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
    2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
    RC2_First_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
    3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez RC2_Intern_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
    4)Cihazlarının Gömülü modul kısmının Üzerindeki ızgaradan bakıldığında Beyaz etiket olan ve üzerinde İRD2 yazan cihazlara RD2_******_All_3599_boot_conv.bin dosyası yüklenecek Yükleme ATsky proğramı ile yapılacaktır

Hayalet arkadaşım buradaki FUllx yazılımlardan birisi senin cihazına uyar.
    Lindeki yazılımları talimata uygun atman durumunda cihazına görüntü gelir.
    Cihazında Fullx istemiyorum cihaz göstersin diyorsan
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazımını cihazına at.
    Konu ®adakoglu tarafından (14-01-2006 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
    serkan yılmaz bey uzun uğraşmalar sonucu promlemi çözdüm.loeder 6.19 olan yazılımı 5ocak2006 2.19 yazılımı yükledim üstünede 110cak2006 yazılımı yükledim sorun çözüldü .sonuç olarak demekki 6.19 yazılımın üstüne olmuyor.yazılımın önce 2.19 loederli olması lazım.teşekkürler

nextvision yaılımları açılmıyor ne dediyseniz yaptım nafile bir çare

ALi girgin bak bide bunu dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar benim cihazım sunny 1030 yükledim hic bir sorun yok kanal kilidi acıldı load deful yaptım okey cok begendiğim bir yazılım nexvision yazılımı tüm üstatlara saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben iki gündür uğraşıyorum istediğin kadar fullx dosyası yükle nafile kanal kiliti ise 11 ocak yazılımı üstüne attıysanız açmak için makinayı parçalasanız bile nafile.. ancak başka tarihli bir yazılım atarsanız işte ozaman arkadaşların dediklerini yapın açar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextvision yazılımı ile fullx leri seyredemezsiniz. ben 20 defa fullx dosyası yükledim. reset çektim. arka anahtardan açtım kapadım.keyleri defult yaptım ve nafile yenildim başka yazılım yükledim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
    Aşagıdaki yazılımlar ATSKY1030 DCiA ve AT6030 DCİA sky ile uyumludur.
    Yazılımın yükleme amacı: :Yazılım özellikle Hotbird uydusunda bulunan FULLX kanallarının açılmaması veya herhangi bir nedenden dolayı receiver kartı tanımadığı zaman yazılımın hasara uğraması durumda yüklenir.Ayrıca bu yazılımla orjinal kartlarda tüm ikili sistemleri desteklenir.
    1.zipli dosya ilk çıkan makinalar içindir.
    2.zipli dosya ise son çıkan kasanın üstünden bakıldığında beyaz etiket üzerinde İRD2 yazan AT1030sky embedit modul yazılımı içindir.Gereksiz yükleme yapmayınız.

YÜKLEME KUPATSKY İLE YAPILACAK(ÖNEMLİ)

Yükleme Yaparken Aşağıdaki işlemleri dikkatle Yapınız(Cihazını aynı zamanda Tv ye bağlayınız)

1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
    2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
    RC2_First_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
    3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez RC2_Intern_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
    4)Cihazlarının Gömülü modul kısmının Üzerindeki ızgaradan bakıldığında Beyaz etiket olan ve üzerinde İRD2 yazan cihazlara RD2_******_All_3599_boot_conv.bin dosyası yüklenecek Yükleme ATsky proğramı ile yapılacaktır

Hayalet arkadaşım buradaki FUllx yazılımlardan birisi senin cihazına uyar.
    Lindeki yazılımları talimata uygun atman durumunda cihazına görüntü gelir.
    Cihazında Fullx istemiyorum cihaz göstersin diyorsan
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazımını cihazına at.

öncelikle bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkürederim. ben bundan önce sunny1030 cihazıma nexvision 8035 yazılımını yüklemiştim hiçbir sorun yaşamadım. 8035 ve 8050 arasındaki fark nedir?

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri