REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Nexvision D+ MGM-TPS-TV CABO OKEY YAZILIMLARI 11.01.2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
    nextvision yazılımı ile fullx leri seyredemezsiniz. ben 20 defa fullx dosyası yükledim. reset çektim. arka anahtardan açtım kapadım.keyleri defult yaptım ve nafile yenildim başka yazılım yükledim.
    Cihazınızda Fullx izlemek istiyorsanız cihazınız sky mödüllü olması gerekiyor.Bu yazılım Fullx yazılımı degildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
    nextvision yazılımı ile fullx leri seyredemezsiniz. ben 20 defa fullx dosyası yükledim. reset çektim. arka anahtardan açtım kapadım.keyleri defult yaptım ve nafile yenildim başka yazılım yükledim.

söylediklerinin aynısını defalarca ben de yaptım ancak yinede olmadı. sen hangi yazılımı yükledin? kaon yazılımında açıyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet Nickli Üyeden Alıntı
    söylediklerinin aynısını defalarca ben de yaptım ancak yinede olmadı. sen hangi yazılımı yükledin? kaon yazılımında açıyormu?
    Arkadaşım Cihazında Fullx izleme istiyorsan cihazın Sky modüllü olması gerekiyor.Kaon sunny veya Nextvision yazılımı Fullx açmaz senin çihazında fullx izlemek istiyorsan cihazında arka penalinde USb çıkışı olması gerekiyor.USb çıkış var ise çihazına talimata uygun FUllx dosyaları var yükle açar.ama talimata uygun yükleme yapamazsan no av sorunu yaşarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bende sunny 1030 dci sky var ben cihazıma uyan yazılımı atsam nasıl olur sizce iyimi yapmış olurum kötümü yapmış olurum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımların menüsü güzel tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sayın exalans yönetim odasına bir

Alıntı exalans Nickli Üyeden Alıntı
    bu yazılımların menüsü güzel tavsiye ederim
    bakabilirmisiniz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı
    bakabilirmisiniz saygılar
    exalans neye bakacak anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin kadar mükemmel calışan görmedim helal olsun EXALANS büyüjksün vallahi diyecek başka birşey bulamıyorum SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mgm açılmıyo şifresi değişmiş olabilrmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba.Makina sunny 7011 D H/W 16.00.A1 Yazılımını yükledim multiler açmıyor keyleri girdiğim ve uzun süre beklediğim halde.*** updating bile yazmıyor sadece viaccess yazıyor.Diğerlerinde sorun yok.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri