Cihazınızda Fullx izlemek istiyorsanız cihazınız sky mödüllü olması gerekiyor.Bu yazılım Fullx yazılımı degildir.aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
Cihazınızda Fullx izlemek istiyorsanız cihazınız sky mödüllü olması gerekiyor.Bu yazılım Fullx yazılımı degildir.aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
söylediklerinin aynısını defalarca ben de yaptım ancak yinede olmadı. sen hangi yazılımı yükledin? kaon yazılımında açıyormu?
Arkadaşım Cihazında Fullx izleme istiyorsan cihazın Sky modüllü olması gerekiyor.Kaon sunny veya Nextvision yazılımı Fullx açmaz senin çihazında fullx izlemek istiyorsan cihazında arka penalinde USb çıkışı olması gerekiyor.USb çıkış var ise çihazına talimata uygun FUllx dosyaları var yükle açar.ama talimata uygun yükleme yapamazsan no av sorunu yaşarsın.hayalet Nickli Üyeden Alıntı
abi bende sunny 1030 dci sky var ben cihazıma uyan yazılımı atsam nasıl olur sizce iyimi yapmış olurum kötümü yapmış olurum..
bu yazılımların menüsü güzel tavsiye ederim
bakabilirmisiniz saygılarexalans Nickli Üyeden Alıntı
exalans neye bakacak anlamadımantencii Nickli Üyeden Alıntı
sizin kadar mükemmel calışan görmedim helal olsun EXALANS büyüjksün vallahi diyecek başka birşey bulamıyorum SAYGILARIMLA
mgm açılmıyo şifresi değişmiş olabilrmi acaba
Merhaba.Makina sunny 7011 D H/W 16.00.A1 Yazılımını yükledim multiler açmıyor keyleri girdiğim ve uzun süre beklediğim halde.*** updating bile yazmıyor sadece viaccess yazıyor.Diğerlerinde sorun yok.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri