Yazılımı yükledikden sonra cihazınızın keylerini reset yapıpSarı+mavi+yesil+menü+sarı+ok.sistem ayarları bölünden kanal kilidini açıp,güncel tps keyleri girip bir deneyin.umsado Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı yükledikden sonra cihazınızın keylerini reset yapıpSarı+mavi+yesil+menü+sarı+ok.sistem ayarları bölünden kanal kilidini açıp,güncel tps keyleri girip bir deneyin.umsado Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba.Makina sunny 7011 D H/W 16.00.A1 Yazılımını yükledim multiler açmıyor keyleri girdiğim ve uzun süre beklediğim halde.*** updating bile yazmıyor sadece viaccess yazıyor.Diğerlerinde sorun yok.
Yaptım dostum ama yinede açmadı.2-3 kere denedim.Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı yükledikden sonra cihazınızın keylerini reset yapıpSarı+mavi+yesil+menü+sarı+ok.sistem ayarları bölünden kanal kilidini açıp,güncel tps keyleri girip bir deneyin.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
bak exelans usta NOT:Yazılımı yükledikden sonra KUP 230 ep ile BL219v4 loderi makinanıza mutlaka yüklemeniz gerekiyor.Kanal kilidi bu şekilde açılıyor. diye yazmıs istersen bunu deneumsado Nickli Üyeden Alıntı
Yaptım dostum ama yinede açmadı.2-3 kere denedim.
Arkadaşım ustanın dedikleriyle yüklemeyi yaptım.Benim kanal kilit sorunum yok diğerlerini çok rahat izliyorum.bir tek multiler açmıyor.yealmax Nickli Üyeden Alıntı
bak exelans usta NOT:Yazılımı yükledikden sonra KUP 230 ep ile BL219v4 loderi makinanıza mutlaka yüklemeniz gerekiyor.Kanal kilidi bu şekilde açılıyor. diye yazmıs istersen bunu dene
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri