11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.
11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.
Kardeşim aynı cihaz bendede var yazılımda sorun yok denedim kanal kilidi diye birşey tutturmuşsunuz gidiyorsunuz acılıyor kanal kilidi falan ...ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
:computer: bak kardeş yazılımı şimdi denedim mükemmel yazılımı yukledikten sonraibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
*** dafuld yap daha sonra exıt+exıt+exıt+1 tuşla ve cihaza resetle bakbakalım kanal kilidi açılıyomu acılmıyormu boşuna polemik yapmayın
iyi bayramlar..............
serkan yılmaz bey uzun uğraşmalar sonucu promlemi çözdüm.loeder 6.19 olan yazılımı 5ocak2006 2.19 yazılımı yükledim üstünede 110cak2006 yazılımı yükledim sorun çözüldü .sonuç olarak demekki 6.19 yazılımın üstüne olmuyor.yazılımın önce 2.19 loederli olması lazım.teşekkürler
bunun sizlerin iyi bilmesi lazım..yazılımda su an sorunm yok favori yazılımım oldu nextvision:computer:ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
sevgili üstat serkan yılmaz ve exsalans usta emege saygılar süper olmus
Bu yazılımın 8035 menüsünden farkı varmı?
hayır arkadasımaynı menü saygılarımlahayalet Nickli Üyeden Alıntı
ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
nextvision yaılımları açılmıyor ne dediyseniz yaptım nafile bir çare
ALi girgin bak bide bunu dene
sevgili arkadaslar benim cihazım sunny 1030 yükledim hic bir sorun yok kanal kilidi acıldı load deful yaptım okey cok begendiğim bir yazılım nexvision yazılımı tüm üstatlara saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri