REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nexvision D+ MGM-TPS-TV CABO OKEY YAZILIMLARI 11.01.2006

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanal kilidi

11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
    11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.
    Kardeşim aynı cihaz bendede var yazılımda sorun yok denedim kanal kilidi diye birşey tutturmuşsunuz gidiyorsunuz acılıyor kanal kilidi falan ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:computer: bak kardeş yazılımı şimdi denedim mükemmel yazılımı yukledikten sonra
    *** dafuld yap daha sonra exıt+exıt+exıt+1 tuşla ve cihaza resetle bakbakalım kanal kilidi açılıyomu acılmıyormu boşuna polemik yapmayın
    iyi bayramlar..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanal kilidi

serkan yılmaz bey uzun uğraşmalar sonucu promlemi çözdüm.loeder 6.19 olan yazılımı 5ocak2006 2.19 yazılımı yükledim üstünede 110cak2006 yazılımı yükledim sorun çözüldü .sonuç olarak demekki 6.19 yazılımın üstüne olmuyor.yazılımın önce 2.19 loederli olması lazım.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz bey uzun uğraşmalar sonucu promlemi çözdüm.loeder 6.19 olan yazılımı 5ocak2006 2.19 yazılımı yükledim üstünede 110cak2006 yazılımı yükledim sorun çözüldü .sonuç olarak demekki 6.19 yazılımın üstüne olmuyor.yazılımın önce 2.19 loederli olması lazım.teşekkürler
    bunun sizlerin iyi bilmesi lazım..yazılımda su an sorunm yok favori yazılımım oldu nextvision:computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili üstat serkan yılmaz ve exsalans usta emege saygılar süper olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımın 8035 menüsünden farkı varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet Nickli Üyeden Alıntı
    Bu yazılımın 8035 menüsünden farkı varmı?
    hayır arkadasımaynı menü saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextvision yaılımları açılmıyor ne dediyseniz yaptım nafile bir çare

ALi girgin bak bide bunu dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar benim cihazım sunny 1030 yükledim hic bir sorun yok kanal kilidi acıldı load deful yaptım okey cok begendiğim bir yazılım nexvision yazılımı tüm üstatlara saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri