REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Forumdaki eklentiler hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya patron bu avatarların içinde o kadar baktım ama hareketli türk bayrağını bulamadım vardamı bulamadım yoksa yokmuydu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya patron bu avatarların içinde o kadar baktım ama hareketli türk bayrağını bulamadım vardamı bulamadım yoksa yokmuydu.
    Daha eklenmedi ekleyecez merak etmeyin.Gerekli hatalar alan varsa buradan bildirin dosyalar dısında onlar ekleniyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha eklenmedi ekleyecez merak etmeyin.Gerekli hatalar alan varsa buradan bildirin dosyalar dısında onlar ekleniyor
    teşekkürler patron.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler patron.:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum güzel olmuş ellerine sağlık serkan bey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili serkan yılmaz herşey için teşekkürler ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli admin arkadaşlar cihazlar bölümünde 4 aydır yazılımı bile çıkmayan bir GOLDMASTER bölümü var ama yeni çıkan ve uydu cihazı kullanan arkadaşların HOTBİRD uydusunu açılmıyor diye gözden çıkardıgı bu dönemde TPS.ABSAT.SRG.MULTİVİZYON. ları açan ve auto yapan yeni bir cihaz var DECKTRON bu cihazın bölümü yok.sizden araştırıp bu cihazla ilgili bir bölüm açmanızı isterdimm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerli admin arkadaşlar cihazlar bölümünde 4 aydır yazılımı bile çıkmayan bir GOLDMASTER bölümü var ama yeni çıkan ve uydu cihazı kullanan arkadaşların HOTBİRD uydusunu açılmıyor diye gözden çıkardıgı bu dönemde TPS.ABSAT.SRG.MULTİVİZYON. ları açan ve auto yapan yeni bir cihaz var DECKTRON bu cihazın bölümü yok.sizden araştırıp bu cihazla ilgili bir bölüm açmanızı isterdimm
    Listede olmayan uydu alıcıları bölümü var eğer bahsettiğiniz cihaz destek veren varsa oraya koyabilir.Popüler uydu alıcılarında bölüm açılması için adı üstünde cihazın popüler olması lazım.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın serkan yılmaz kardeş bu asahi 40100 fta cihazlara yazılım bulamazmıyız şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın serkan yılmaz kardeş bu asahi 40100 fta cihazlara yazılım bulamazmıyız şimdiden teşekkürler
    Buyrun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. istediğiniz yazılımı ekledim ama bir daha ki seferi ilgili bölüme mesaj yazarsanız sevinirim.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri