Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Forumumuza Hangi Bölgeden Katýlýlýyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
414. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Marmara

106 25.60%
  • Ege

101 24.40%
  • Akdeniz

61 14.73%
  • Karadeniz

43 10.39%
  • Ýç Anadolu

61 14.73%
  • Dogu Ve GuneyDogu Anadolu

21 5.07%
  • Avrupadan Ve Diðer Ülkelerden

21 5.07%
Sayfa 15/21 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon
207 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Forumumuza Hangi Bölgeden Katılılıyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýstanbul, Zeytinburnu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Marmara'ya bir oy daha kazandýrdým kazanýrýz inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hani egeliler nerdesiniz marmara yetiþti bize 1 oy fark kaldý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben Muðla'nýn Fethiye Ýlçesinden katýlýyorum. Forum çok güzel. bütün arkadaþlara tavsiye ediyorum... Forumdaki tüm arkadaþlara iyi çalýþmalar dilerim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam ben manisa turgutludan katýlýyorum hýzlý doðal sýcakkanlý insanlara benzettiðim forumu herkeze tavsiye ediyorum,Saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

marmara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

marmara ve ege bölgesinden ammada çok katýlým varmýþ yav. helal olsun size.:45: yav bizim iç anadoluya ne oldu. acaba iki defamý oy kullansam.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    marmara ve ege bölgesinden ammada çok katýlým varmýþ yav. helal olsun size.:45: yav bizim iç anadoluya ne oldu. acaba iki defamý oy kullansam.:49:
    Aslýnda vardýr ama oy kullanan arkadaþlar 328 kiþi foruma gunluk 2000 net uye giriyor bazýlarýnýn iþine gelmedikleri için 1 dk sýný ayýrýp oykullanmak veya 2 satýr bir þey yazmak o yüzden birþey yapamýyoruz
    Konu Admin tarafýndan (09-02-2007 Saat 18:20 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aslýnda vardýr ama oy kullanan arkadaþlar 328 kiþi foruma gunluk 2000 net uye giriyor bazýlarýnýn iþine gelmedikleri için 1 dk sýný ayýrýp oykullanmak veya 2 satýr bir þey yazmak o yüzden birþey yapamýyoruz
    haklýsýn patron katýlanlarýn hepsinden allah razý olsun demekten baþka çaremiz yok. o kadar emek hazýrlanýp birþeyler yapýlmaya çalýþýlýyor ama emeðe saygý bu kadar az.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklýsýn patron katýlanlarýn hepsinden allah razý olsun demekten baþka çaremiz yok. o kadar emek hazýrlanýp birþeyler yapýlmaya çalýþýlýyor ama emeðe saygý bu kadar az.
    Forumlarýnda genelinde böyledir.Yinede katýlým ve yazan olarak bir cok foruma göre iyiyiz.Buyuk forumlardada öyledir. Net yazanlar bellidir örnek 300 bin uye vardýr bunun 1000 kiþisi yazar digerleri yazmaz mesela o yüzden türkiyeyi bu gibi kavramlara alýþtýrmak lazým iþine geldigi zaman siteyi girip iþini görüp cýkýp gitmek hoþ olmuyor bence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 15/21 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri