Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny için Stream Hikaye oldu.Yardım pls :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Sunny için Stream Hikaye oldu.Yardım pls :)

Merhaba Arkadaslr Bu stream yazılımı pek tat vermiyor bilmiyorum sizdede ölemi ama yazılımın o kadar kötü olmasına katlanacaktık Multivizyonlar için ama hata bendemi sadece bilmiyorum 1 dk boyunca anca acık tutuyor uydudan güncellediğinde,Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz için En Son Güncel Yazılım Hangisidir acaba ve MEMEDIM arkadasımızın verdiği kanal listelerini göremiyorum en güncel hazır kanal listesininde yerini sölerseniz cok sevineceğim tsk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Arkadaslr Bu stream yazılımı pek tat vermiyor bilmiyorum sizdede ölemi ama yazılımın o kadar kötü olmasına katlanacaktık Multivizyonlar için ama hata bendemi sadece bilmiyorum 1 dk boyunca anca acık tutuyor uydudan güncellediğinde,Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz için En Son Güncel Yazılım Hangisidir acaba ve MEMEDIM arkadasımızın verdiği kanal listelerini göremiyorum en güncel hazır kanal listesininde yerini sölerseniz cok sevineceğim tsk ederim
    buraya bir bak arkadaşım bugünkü yazılım var burda

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kralleo dostum tsk ederim peki elinizde söyle güzel listelenmiş bir kanal Listesi varmıdır ?

tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımdan sonra kanal üstünde 5 dakika civarı bekleyin ardından cihazı arka anahtardan acıp kapayın kanallar acılacaktır...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon D+ Ok Absat Ok.Sirius OK( 05.06.Şubat.2007 ) Yazılımında mı Acılacaktır Kanallar ? Yoksa Streamden mi Bahsediyoruz,Multiler olmadıkca zaten bir işe yaramaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaon D+ Ok Absat Ok.Sirius OK( 05.06.Şubat.2007 ) Yazılımında mı Acılacaktır Kanallar ? Yoksa Streamden mi Bahsediyoruz,Multiler olmadıkca zaten bir işe yaramaz
    ben stream yazılımından bahsediyordum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stream Acsada en baba 2,3 dk tutabiliyor sonrası yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stream Acsada en baba 2,3 dk tutabiliyor sonrası yok.
    sen 5 dakika sabır et sonra arka anahtardan ac kapa ushuaia kanalında...actıktan 10 15 saniye sonra kanallar acılacaktır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemşo bende problem yok.bir kez Günceledikten sonra hep açılıyor.:45:
    Stream yazılım yada menü tek kelimeyle İŞKENCE.:46:
    kanal taşıma tek tek.sanki taşıma suyla değirmen misali.:46:
    Atla gibi özeliği yok.tüm teleteksler iptal .kullanılmıyor.:46:
    ya bu sistem başka adam gibi bir menüde olamazmıydı.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hemşo bende problem yok.bir kez Günceledikten sonra hep açılıyor.:45:
    Stream yazılım yada menü tek kelimeyle İŞKENCE.:46:
    kanal taşıma tek tek.sanki taşıma suyla değirmen misali.:46:
    Atla gibi özeliği yok.tüm teleteksler iptal .kullanılmıyor.:46:
    ya bu sistem başka adam gibi bir menüde olamazmıydı.:46:
    katılıyorum menü felakat ötesi :46:

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri