Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny için Stream Hikaye oldu.Yardım pls :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hazzır kanal listesi atınca kanlları tekrar kendi isteğimiz,e göre ayarlama yapabliyormuyuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sunny 7010 12 01 a5 tps yazılımını göremiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabi hazır kanal listesi atınca yine istediğin ayarlamaları yapabilirsin.Ama ben sana derimki önce kendi kanal listeni yedekle yazılımdan sonra kendi listeni at uğraşma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sunny 7010 12 01 a5 tps yazılımını göremiyorum

Ana sayfada verilmiş dikkat et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ikigün önce yeni yazılım attım tps yazılımı fransa 5 3dakika bekliyorum acıyor 1 dakika acıyor saat ayarı tamam yazılımı atarken kuru kafa atmadım birde resetlemedim makinayı defolt yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açık adres vermek yasaktır 1 ay banlandınız
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (07-02-2007 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arslanboga Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bizi kandıryolar,buyrun dürüst.wwwf*******.com. herkesin gönlünce olsun
    kim seni kandırıyor arkadaş.başka bir forumun reklamını yapman yasak bildiğim kadarıyla.ceza gelir sana bilgine....
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (07-02-2007 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart güncelleme

Arkadaşım bende kaon 12 01 A5 ve 16 00 A1 var.Cihazlara yazılımı atmadan önce kanal listemi yedekledim.Sonra kurukafayı attım ardından stream yazılımı yükledim ardından *** tablosunu açıp load defauld yaptım sonra yedeklediğim kendi kanal listemi attım ilk başta görüntü geldi ses gelmedi cihazı yeniden resetleyip kanal listesini yeniden attım sorun çözüldü.Mükemmel çalışıyorlar.Ustaların eline sağlık.Lütfen bilip bilmeden kötülemeyelim.Emeğe sayğı
    Konu kucer06 tarafından (07-02-2007 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: İşlem bittikten sonra france 5 in üstünde bekleyin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

COK TESEKURLER
    stream yazilimi ciktiktan sonra,ilk yukleyenlerden birisiyim.
    o gunden bu gune kadar tps ve digerlerini sorunsuz izliyorum.
    ve emegi gecenlere cok cok tesekur ediyorum.cihazim
    kaon: 12.c1.a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse kimseye yazılım yukleyind emiyor isteyen yukler istemeyen yuklemez.Yukleseniz bile bunun bu foruma ne geliri olacak.Mesajı yazana vatandaşlar başka forum linki veriyor.Sizin link verdiginiz yerlerin cogu ilk yazılımları buradan alıyorlar cok bilen vatandaşlar yabancı forumları takip edip cihazlarını resmen feda eden arkadaşlarımıza camur atmasınlar

Herkese kolay gelsin

Konu kapanmıştır.

11. 07-02-2007, 01:42

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri