hazzır kanal listesi atınca kanlları tekrar kendi isteğimiz,e göre ayarlama yapabliyormuyuz
Teşekkur: 0
hazzır kanal listesi atınca kanlları tekrar kendi isteğimiz,e göre ayarlama yapabliyormuyuz
arkadaslar sunny 7010 12 01 a5 tps yazılımını göremiyorum
Tabi hazır kanal listesi atınca yine istediğin ayarlamaları yapabilirsin.Ama ben sana derimki önce kendi kanal listeni yedekle yazılımdan sonra kendi listeni at uğraşma
arkadaslar sunny 7010 12 01 a5 tps yazılımını göremiyorum
Ana sayfada verilmiş dikkat et
arkadaslar ikigün önce yeni yazılım attım tps yazılımı fransa 5 3dakika bekliyorum acıyor 1 dakika acıyor saat ayarı tamam yazılımı atarken kuru kafa atmadım birde resetlemedim makinayı defolt yaptım
açık adres vermek yasaktır 1 ay banlandınız![]()
Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (07-02-2007 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşım bende kaon 12 01 A5 ve 16 00 A1 var.Cihazlara yazılımı atmadan önce kanal listemi yedekledim.Sonra kurukafayı attım ardından stream yazılımı yükledim ardından *** tablosunu açıp load defauld yaptım sonra yedeklediğim kendi kanal listemi attım ilk başta görüntü geldi ses gelmedi cihazı yeniden resetleyip kanal listesini yeniden attım sorun çözüldü.Mükemmel çalışıyorlar.Ustaların eline sağlık.Lütfen bilip bilmeden kötülemeyelim.Emeğe sayğı
Konu kucer06 tarafından (07-02-2007 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: İşlem bittikten sonra france 5 in üstünde bekleyin
COK TESEKURLER
stream yazilimi ciktiktan sonra,ilk yukleyenlerden birisiyim.
o gunden bu gune kadar tps ve digerlerini sorunsuz izliyorum.
ve emegi gecenlere cok cok tesekur ediyorum.cihazim
kaon: 12.c1.a5
Kimse kimseye yazılım yukleyind emiyor isteyen yukler istemeyen yuklemez.Yukleseniz bile bunun bu foruma ne geliri olacak.Mesajı yazana vatandaşlar başka forum linki veriyor.Sizin link verdiginiz yerlerin cogu ilk yazılımları buradan alıyorlar cok bilen vatandaşlar yabancı forumları takip edip cihazlarını resmen feda eden arkadaşlarımıza camur atmasınlar
Herkese kolay gelsin
Konu kapanmıştır.

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri