REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
110 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Aciko 4225 ve 5225' ler için Softcamı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pardon cevap alamadım multi kanalları dediğiniz nedir? hangi uydudadır.....
    Kardeş kusura bakma dün foruma girememiştim. Onun için yazını şimdi gördüm. Multikanal paketi Hispasat uydusunda11535H/V 24550 frekansından yayınyapmaktadır ama yayını alabilmen için büyükçaplı çanağa gereksinimin olacak. Türkiyeden sinyalleri çok zayır alınıyor. Sadece gece 3'ten sonra gelmeye başlıyor. Ama o pakette olankanalların birkısmı zaten D+ ve TVCABO pakerlerinde de var. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

verdiğiniz bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 13.05.2007 Tarihli Güncellenmiş Softcam

Arkadaşlar 13.05.2007 tarihli softcam dosyasının içine yükleme loderini koymayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Sanırım formumuzda bulabilirsiniz.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (13-05-2007 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Softcam Güncellemesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar softcam 15.05.2007 tarihi itibariyle güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yukleme

softcam in ilgili bin dosyasını ve pkm yi indirdim cihaz stanbye da iken pkm yardımıyla bin dosyası başarılı şekilde yukjlendi mesajını alsamda kanalları açmıyor cihaz bilgisi 2007 versiyon du acaba yapılması gerekenleri basamak bsamak tekrar geçermi ilgili arkadaş.
    teşekur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu softcam eğer Hispasat çanağın varsa yeni verdiğim softcamı yükle. Alıcının adını yazmamışsın ama AC 4225-5225 ise alıcına 24.05.2006 tarihli yazlımı ya da GM nin 11400 cimin 05.04.2006 tarihli yazılımını yüklemen gerekli. Bu tarihlerden sonra çıkan yazılımlar malesef nagra2'yi desteklemediği için hispasat uydusundaki paketleri izleyemezsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merhaba

ustalar neta premire yazılım 1080 çıhaza uygun yazılım bulamadım yardımcı olursanız memnun lurum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iskilipce817 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar neta premire yazılım 1080 çıhaza uygun yazılım bulamadım yardımcı olursanız memnun lurum teşekkürler
    burada var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar softcam ve Kanal Listesi 21.05.2007 tarihi itibariyle güncellenmiştir. Yükleme loderleri dosyaların içindedir. Kolay gelsin, iyi seyirler.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Kanal listesi 21, softcam 22.05.2007 tarihi itibariyle güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri