Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
110 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aciko 4225 ve 5225' ler için Softcamı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba aciko 5225 e 10 3 2007 tarihlı softcam attım ancak loader bu sorftcam ın uzantılarına uygun dosyayı görmeyince tüm dosyaları göster dedikten sonra yukledim, cihaz işlem sonunda displayi resetledikten sonra sabit kaldı sıfıra düşmedi nerde hata yapılmış olabillirim yada bir önceki eski tarihli yazılımı tekrar yukledim normale döndü display eve gittiğimde tv takıcam ?
    Konu kompetankedi tarafından (13-03-2007 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=kompetankedi;136412]merhaba aciko 5225 e 10 3 2007 tarihlı softcam attım ancak loader bu sorftcam ın uzantılarına uygun dosyayı görmeyince tüm dosyaları göster dedikten sonra yukledim, cihaz işlem sonunda displayi resetledikten sonra sabit kaldı sıfıra düşmedi nerde hata yapılmış olabillirim yada bir önceki eski tarihli yazılımı tekrar yukledim normale döndü display eve gittiğimde tv takıcam ?[/QUO

Kardeş sofcam veya kanal listesi yüklediğinde bu tür donmalar olursa, alıcının fişini pirizden çek; eğer gene düzelmez ise GM 11000 serisinin 16 Agutos Boot dosyasını atmanız yeterli olur sanırım. Bu dosya yukarıda mevcut. Kolay gelsin iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (13-03-2007 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri