Teşekkur: 0
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Su an itibariyle Hotbird uydusundan bişey açıyormu acaba?
Konu emmi tarafından (26-05-2007 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler
Arkadaşım Hot Bird uydusunda şu an keyle açılan Sadece SRG (İsviçre Paketi) ile bis keyle istersen tabi FOX SIBIYA kanalı açılmaktadır. Bunların dışında şimdilik malesef başka paket açılmamaktadır. Bilgilerinize.
Saygılar.
gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
Konu emmi tarafından (28-05-2007 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
evet arkadaşlar bende yükledim fakat şu an maç yayınları olmadığından test edemedim eurosotları açmıyor eminmisiniz
BİLGİ NOTU
Arkadaşlar D+ ların şifre değiştirmesine softcam yetiştiremiyorum. Onun için yukarıda verdiğim softcamı yükleyin. Şifreler değiştiğinde meüden modülarabirimin altındaki videolikiokeyleyerek şifre tablosuna varın. Kumandanızın en altındaki mavi tuşla "NAGRAVİZYON" bölümüne girin. D+ ları 4101 = 10 ve 11. TVCABO keylerinide 4901 = 10 ve 11. satıra yazın. Yalnız her satırı okeyleyerek çıkın. Kolay gelsin. Herkese iyi seyirler.
Şevketensari kardeş ben softcamı yaptığım sırada eurosport kanalları açıktı. Onun için listeye almıştım. Şimdi ne durumda daha bende bakmadım.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (28-05-2007 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=mueksi;173314]gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
Kardeş eğer hispasat çanağın yoksa softcamda sadece yukarıda yazılan kanalları izleyebilirsin. Sadece SRG kanallarını yani. Birde 1. satıra FOXSIRBIYA bis keylerini girersen o kanalı izleyebilirsi. Ben onun yarine herkesin aradığı keyleri yazdım ki maçları izleyebilesiniz diye. Bilginize
Saygılar
Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde unutkanlık hem loderleri vermemişim, hem de boş ve açılmayan tipleri silmemişim. Şimdi tertemiz bir kanal listesi verdim. Softcamı şimdi hazırladım. Güle güle kullanın. D+ lar da gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (01-06-2007 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri