REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Aciko 4225 ve 5225' ler için Softcamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal listesini nasıl yüklüyorduk.kısaca yazarsanız sevinirim ( liste yüklenirken cihazın durumunu bilmiyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Kanal Yükleme Şekli

Alıntı erc42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal listesini nasıl yüklüyorduk.kısaca yazarsanız sevinirim ( liste yüklenirken cihazın durumunu bilmiyorum)
    Kardeş önce kanal listesi ve yükleme loderini yukarıdan indir. masa üzerine içindekileri çıkart. Loderin com bağlantısını bs.ınıza yapın. En altta üç tane yuvarlak var. Kanal yazan yeri işaretleyin. Yazılım yüklenen yerin altında kanal yükleme yeri var. Oradan dosya bul butonuna bas. Masa üstününün hepsini gösteren ailfile yazan yeri işaretle. Kanal listesi dosyasının içinden masa üstüne çıkardığın yazılımı iki kere tıkla. Yazılımı lodere yüklemiş bulunuyorsunuz. Şimdi de yükle butonuna bas. Ortadaki göstergede mavi çizgiler bittiğinde küçük bir kutu çıkacak tamam deyip çıkın. Eğer karklı yazılım yüklüyorsanız alıcınıza mutlaka boot dosyasınıda atın. Kolar gelsin, iyi seyirler.

Saygılar.:45:
    Konu emmi tarafından (07-06-2007 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yep yeni güncellenmiş kanal listesi ve softcamı yukarıdan yükleme loderlerinde orada artık indirip yükleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler. Aciko menülü kanal listesinide az sonra hazırlayıp foruma koyacağım.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, kanal listesi ile softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 yardım.

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygılar.
    11400 rd2 cihazımaac4222 yazılımı ve bootları yükledim.yazılım ve softcamı yükleyebiliyotum buraya kadar sorun yok.ama kanal listesi dosyasını bir türlü loadera cekemiyorum.kutullardan kanalı işaretliyorum doyayı cekerken all file diyorum indirdiğim kanal listesine çift tıklıyorum ama dosya loader deki kanal listesi bölümüne gelmiyor.sky güncellerkende aynı hatayı veriyor.yardım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde unutkanlık hem loderleri vermemişim, hem de boş ve açılmayan tipleri silmemişim. Şimdi tertemiz bir kanal listesi verdim. Softcamı şimdi hazırladım. Güle güle kullanın. D+ lar da gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    emmi usta burdaki d+ lar astradakilermi yoksa hispasattakiler içinmi geçerli.birde yasak hemşerim kanalı nedir acaba frekans ve uydu bilgilerini alabilirmiyim.tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trilobid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emmi usta burdaki d+ lar astradakilermi yoksa hispasattakiler içinmi geçerli.birde yasak hemşerim kanalı nedir acaba frekans ve uydu bilgilerini alabilirmiyim.tesekkürler.

arkadaşım D+ için verilen keyler hem astra hemde hispasat için aynıdır . bu yasak hemşerim kanalını bende çözemedim nedir bilmiom.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Maç İzlemediğiniz Belli

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım D+ için verilen keyler hem astra hemde hispasat için aynıdır . bu yasak hemşerim kanalını bende çözemedim nedir bilmiom.
    Arkadaşlar, "Yassah Hemşerim kanalı" Türk bis kanalı olduğu için açıktan veremiyoruz forum kuralları gereği. Yalnız bis keyin1. satırındaki keyleri bir yere yazın ve 00 olan yerlere E4 ve 8F yazın. Yeni bulduğum biskey böyle idi. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kanal listeleri ve softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri