REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Aciko 4225 ve 5225' ler için Softcamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    Polsatların gelmesi iyi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, Softcam ve Kanal Listelerini artık burada bulabileceksiniz. Şu an ititbariyle ikisinide güncelledim. GM 11400 cm ve Aciko 4225 SKY'ın Nisan ve Mayıs yazlımlarıyla tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (21-08-2007 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Softcam güncellendi. Herkese iyi seyirler. Tüm paketler açık şuan.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, GM menüsüyle hazırladığım softcam Aciko menülü yazılımda çalışmadığını yaptığım testler sonucu anladığımdan Aciko menülü yazılımlar içinde bir softcam hazırladım. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar
    Konu emmi tarafından (26-08-2007 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, GM 11400 cim menülü Kanal Listesi ve Softcam güncellenmiştir. Uydular TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT. Birinci mesajda belirtilen tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, tüm frekanslar sıralı şekilde ve kanallar kategorilerine göre sıralanmıştır. ****** ve ***** (549'dan sonrası) kanallar tarafımdan şirelenmiştir. Kendi şifrelerinizle açabilirsiniz. İsteyen istediği kanal listesini ve softcamı atabilirler. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 gm yüklü olan aciko 4225 imme yeni den 24.5.2006 tarih ve 31.8 soft cami attım fakat cihaz kilitlendi kumanda çalışmıyor. check new firmvare yazısı çıkıyor. ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11400 gm yüklü olan aciko 4225 imme yeni den 24.5.2006 tarih ve 31.8 soft cami attım fakat cihaz kilitlendi kumanda çalışmıyor. check new firmvare yazısı çıkıyor. ne yapmam lazım
    Boot dosyası at düzelir

Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri