REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: kurtlar vadisi dizisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

destekler yürekli vatanseverlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu filmin yayına girmesi lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Bugune Kadar Gelmıs Gecmıs En Mukemmel Fılım Ikı Salak Cocuk Cıkıyor Bırını Vuruyor Veya Harac Kesıyor Bız Rajon Deıl Kafa Keserız Dıyor Veya Kurtlar Vadısının Baska Bır Kelımesını Kulanıyor Ondan Boyle Seyler Oluyor Bende 16 Yasındayım Bende Cocugum Ama Insanlar Artık Neye Bahane Bulacaklarını Bılmıyorlar Suanda O Fılımı Persembe Gunu Izlemek Icın Bekleyen Mılyonlarca Insan Var ... Saygılar ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç tartışmaya gerek yok bu dizi bizim için gerekli çok şey veriyor bence..
    selametle..
    Bencede...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı
    HEPİMİZ HRANTIIIIZZ, HEPİMİZ ERMENİYİİİİİZZZZZ" DİYE HAYKIRAN
    HERKESE İTHAFEN. HEPİMİZ KADİR'İZ, HEPİMİZ ADAMIZ.HRANT DİNK’ İN ÖLÜMÜNDEN SONRA
    YAŞANANLARIN ARDINDAN, VATAN’ I İÇİN (ADINI BİLE SONRADAN
    ÖĞRENDİĞİM) DİYARBAKIR LİCE’ DE ŞEHİT OLAN .KOMD.ASTSB.KD.ÇVŞ. KADİR AYDIN’ A İTHAFEN YAZILMIŞTIR. RUHUN ŞAD OLSUN.

EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM
    EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM,
    BELLİ Kİ HİÇBİRİNİZİN HABERİ YOK,
    HEM DE DİNK’ TEN SADECE BİR GÜN ÖNCE, AMA SADECE BİR GÜN
    NE DUYDUN, NE GÖRDÜN, NE DE UMURSADIN…
    ÖLÜMÜMDEN HEMEN SONRA KAMERALAR GELMEDİ ORAYA,HALK’TA TOPLANMADI ELLERİNDE KARANFİL VE MUMLARLA,
    HİÇBİR DEVLET BÜYÜĞÜ VE AMERİKA’DA KINAMADI ÖLÜMÜMÜ,VE YAZMADILAR ADIMI MEZAR TAŞIMDAN BAŞKA, HİÇBİR YERE…
    HALBUKİ BENİM ADIM ÖZ VE ÖZ TÜRKÇE İDİ, “KADİR AYDIN” OKUNMASI, SÖYLENMESİ VE YAZILMASI ONUNKİNDEN DAHA KOLAYDI,AMA ANMADI BENİ BABAMDAN GAYRI KİMSE, ONU ANDIKLARI GİBİ, VE YAZILMADI BAŞKA HİÇBİR YERE ADIM, ANAMIM YÜREĞİNDEN BAŞKA…
    BEN GENCECİK FİDANDIM, DAHA HİÇ TOMURCUK VERMEMİŞ,VE SOLDURDULAR BENİ LİCE’ DE, HAYATIMIN BAHARINDA,
    BENİ DE VURDULAR, BEN DE ÖLDÜM, BİLMEM DUYDUNUZ MU?
    AMA BULAMADILAR BENİ VURANLARI 32 SAATTE,
    BELKİ DE HİÇ ARAMADILAR…
    BEN KENDİ VATANIMDA, VATANIMI VATANSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ÖLDÜM,
    BEN TÜRK’TÜM, ADIM TÜRKÇE, AMA ÖĞRENEMEDİ ADIMI HİÇ KİMSE, BİR KEZ BİLE MANŞET DE OLAMADIM YA O GÜL
    YÜZÜMLE GAZETELERDE,
    İŞTE EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM

Not:Tempo Tv de klibi yayınlanmaktadır!
    engelelmek isteyen o kadar farklı kutuplar var ki insan şaşar. Hem bu ülkeden beselenecek büyüyeceksin hem de bu ülkeyi satacaksın!!!!!
    Hani malum dizinin ilk bölümünde karanlıktaki it aydınlıktaki ite bişey dedi ya !! "asıl senin halkın uyanık o nedenle kimin yanında olacağını biliyor" diye
    işte bu bu nedenle bu dizi lazım.
    bu nafile çaba gösterenlerin durumu sadece ve sadece hayret!!!! ve de dehşet!!!! verici

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vadi yayından kaldırılıyor iddiası Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Dizinin yapımcı şirketine yakın kaynaklar, Show TV'nin diziyi yayından kaldırılma kararı aldığını ileri sürdü.

Yapımcı şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, dizinin kaldırılma kararının ikinci bölümünün yayınlanacağı yarın uygulanabileceği belirtiliyor.
    bi yerde okudum sizinle paylaşım dedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef yayından kalktı..
    tartışmaya burdan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. devam edelim..
    selametle..

Konu Kapanmıştır !!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri