REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Cevabı Bulunamayan Soruları burda paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kancaya asılı torbanın içindekinin ciğer olduğunu nerden biliyor sanıyorsun
    Belki gözlerinde infrared ışınları vardır :49: bilemeyiz ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mehmet kardeş yeni bir av(musaka92) bulmuşsun kendine delirtmek için kolay gelsin kediler bildiğim kadarıyla bıyıklarıyla hallediyolar bu sezgi işini
    nerden çıktı anlamadım her sorunun altında bi soru çıkarmayı başarıyor :smiles10:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belki gözlerinde infrared ışınları vardır :49: bilemeyiz ki
    mubarek ufomu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mubarek ufomu
    ufo diyip geçme üstat. onlar ışık enerjisyle çalışıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olamaz mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ufo diyip geçme üstat. onlar ışık enerjisyle çalışıyorlar.
    tabi ufo deyip geçmiyorum ama arkadaşımızın biri kediyle ufoyu karıştırdıda onu anlatmaya çalışıordum :smiles10:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olamaz. Ama farenin kokusu yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olamaz. Ama farenin kokusu yoktur.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ama kedinin kokusu var dur kaçmaaaaaaa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?
    edilemez hocam çünkü adam kendi iradesiyle kendini tehdit ediyor yani isteyerek yapılan bir işin suç olduğunu sanmıyorum sonuçta kendi kendine bir nevi oyun oynuyor.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri