değerli pc üstadlarım.sizlere bir sorum olacaktı.benim tanıdığım bir bilgisayar satış mağazasında garip bir olaya rast geldim.bir gün arkadaşın dükkanında pc si ile bir konu açıldı.özelliklerini sayarken p4 dedi ve çift çekirdekli dedi.bende hadi ordandermiş gibi bir ifadeyle inanmadım.sonra bahse girdik sana bunun çift çekirdekli olduğunu gösteririm ama 20 ytl nide alırım dedi.bende kendimden emin bir şekilde parayı ortaya koydum.arkadaş özellikleri gösterme yerinden bana pc nin özelliklerini gösterdi ve resmen şok oldum ve parada gitti :S resmen böyle bir şey yazıordu:
+ processors(2)
-pentium4 3 ghz
-pentium4 3 ghz
1 hafta öncede bu arkadaş benim kuzenime bir pc sattı.gittim pc nin özelliklerine baktım ve yine şok oldum.kendindeki işlemcinin sanırım benzeri yada aynısı kuzenimin makinedede vardı.yukarda geçen yazının aynısı yazıyordu...
şimdi üstadlar bu nasıl bir olaydır.gerçekten böyle birşey varmı.ben pentium d kullanıyorum ve normalde çift çekirdekliler yukardaki gibi bir yazı yazar.eğer pentium 4 çift çekirdekli ise pentium d nin yada pentium core2duo nun ne anlamı kaldı.çünkü neredeyse bir p4 ün 2.5 katı para bayılmıştım ben pentium d alırken.aklıma ht li pentium 4 ler geliyor.ht ne anlama geliyor.çift çekirdek anlamı olabilirmi.bir diğer şüphelendiğim olay ise neden bu garip olay bu arkadaşın 2 pc sinde var.yoksa bu arkadaşmı pc de sırf üçkaat yapmak için çift çekirdek göstertiyor.eğer böyle bir üç kaat yapılıyorsa herkes bizi kandırmış olur değilmi
eğer bunu bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olunuz.acil bilgilenmeye ihtiyacım var![]()
not:neden kendisine sormuyorsun kardeşim diyorsanız aramız nane limon oldu konuşmuyoruzo yüzden size soruyum dedim...

Teşekkur:
dermiş gibi bir ifadeyle inanmadım.sonra bahse girdik sana bunun çift çekirdekli olduğunu gösteririm ama 20 ytl nide alırım dedi.bende kendimden emin bir şekilde parayı ortaya koydum.arkadaş özellikleri gösterme yerinden bana pc nin özelliklerini gösterdi ve resmen şok oldum ve parada gitti :S resmen böyle bir şey yazıordu:
Alıntı

Yer imleri