REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aziz Yıldırım askerliğini yaptımı yapmadımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aziz Yıldırım askerliğini yaptımı yapmadımı?

Türkiyede fısıltı gazetesi ile yayılan bir konu var. " Aziz Yıldırımın askerlik mevzuu".
    İddia şu " Aziz Yıldırım askerlik yapmadı". Neden ve nasıl yapmadı belirsiz.
    Aylar yıllardır Uğur Dündar bu raporun peşinde deniyor. Kimileride Fatih Altaylı da bu raporu arıyor deniyor. Bazıları daha ileri giderek " Uğur Dündar bu raporu buldu ama yayınlayamıyor" diyenlerde var. Nedir bu dedikoduların kaynağı?
    Genelkurmay bu konuya açıklık açıklık getiremezmi?
    Asal başkanı çıkıp " Aziz Yıldırım askerliğini yapmıştır veya yapmamıştır" deyip tartışmaları ve fısıltı gazetesini sustıramazmı? Aziz Yıldırımın askerliği devlet sırrımı?
    Belki hatırlarsınız Aziz Yıldırım istifa ettiği zaman da bu konu çok konuşuldu.
    Fakat Aziz Yıldırım çıkıp ben askerliğimi şu tarihte şurada yaptım demedi. Binlerce şehidin anısına bunu yapmalıydı....
    ALINTIDIR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya yaptı yada yapmadı kime ne????
    yapmayanı başkan yapmıyorlarmı?
    adam zarureti vardır rahatsızdır yapmamıştır..
    lütfen arkadaşlar gündem oluşturmak için bu tarz olaylara girmeyelim..
    selametle...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    kardeş ben sadece haber taşıdım siteye...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ipekelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş ben sadece haber taşıdım siteye...
    yaw sana birşey diyen yok dur sakin ol:
    lafım bu ahberi yazana derleyene:crashs: :crashs:
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yapsakta Aziz Yıldırım'a çamur atsak diye uğraşıyo millet.. Kimene adamın askerliğinden yaw.. Eğer sorunu olan varsa yiğitce halletsin.. Suni gündem yapılmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari kardeşim, özel hayatı olsaydı haklısın. Ama Mayıs ayından beri süre gelen fısıltıya, arkadaşlar ben burada bu tarihte askerliğimi yaptım, işte belgeleri, kapatın artık çenenizi diyemezmi? Hiç olmazsa orada yatan şehitlerin anısına.
    Arkadaşım kimse saçma sapan iddialara cevap vermek zorunda değil.. Yapmadığını nerden çıkardınız yaw adamın yanındamıydınız sanki.. Hem yapmadıysada yaptıysada kimene ben ne karışırım sen ne karışırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa bu çok saçma bir haber kime ne aziz yıldırımın askerlik yaptımı yapmadımı..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun o değil ben fenerbahçeli değilim ama futboluyla yoneticiliyle değilde askerliğiyle suçluyorlar yani kısacası bu adamın özel hayatına girer belki askeliğe elverişli değil utanç kaynagı olarak görüyor bence saygısızlık başka birşey değil..
    selmetle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa bu çok saçma bir haber kime ne aziz yıldırımın askerlik yaptımı yapmadımı..?
    ne demek kimene yapacak kardeşim ben yapıyorsam ahmetin hasanın mehmetin oğlu yapıyorsa oda yapacak tümerde yapacak böyle bir dedikodu varsa çıkıp tezkeresini gösterecek ozel durumu varsada ozel durum diyecek bitecek mevzu
    gundemde olmanın diyetidir bu ancak tumerin neden fenere gittiğini düşünüyorum aziz yıldırımın askerlik sorununu çözeriz demesi aklıma geliyor ve daha hala niye askere gitmiyor tümer

anayasanın bir gorev diyerek zorunlu kıldığı kıldığı askerlik herkese bir yıl acemi birliğinde çavuşluk yaptım(kırk ağaç)bir tane yüzbaşının binbasının yarbayın albayın oglunun paşanın oğlunun tıme girip doğuya gittiğini görmedim ayrıca doğuya giden munferitlerde dış gorev alıp batıya geldiklerini soylediler doğuya giden askerlerimiz
    Konu aykuttse tarafından (30-12-2006 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri