REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ALLAHA İnanmıyorum Dedi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ALLAHA İnanmıyorum Dedi...

Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal trasi için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbet basladilar.
    Degisik konular üzerinde konustular. Birden Allah'la ilgili konu açildi...

Berber: " Bak adamim, ben senin söyledigin gibi Allah'in varligina inanmiyorum."

-Adam: " Peki neden böyle düsünüyorsun?"

-Berber: " Bunu açiklamak çok kolay. Bunu görmek için disariya çikmalisin. Lütfen bana söylermisin, eger Allah olsaydi, bu kadar çok hasta insan olurmuydu, terkedilmis çocuklar olurmuydu? Allah olsaydi, kimse aci çekmezdi. Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum..."

-Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir konuya girmek
    istemedigi için cevap vermedi. Beraber isini bitirdikten sonra disari çikti. Tam o anda caddede uzun saçli bir adam gördü. Adam bu kadar daginik göründügüne göre tras olmayali uzun süre geçmisti. Adam berber dükkanina geri geldi.
    - Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye bir sey yok.

-Berber: " Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim, berberim."

-Adam: " Hayir, yok. Çünkü olsaydi, caddede yürüyen saçli ve sakalli adamlar olmazdi."

- Berber: "Himmm... Berber diye birsey var ama; onlar bana gelmiyorlarsa, ben ne yapabilirim ki?"

-Adam:"Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? Iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni bu !"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    -Adam:"Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? Iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni bu !"

Çok guzel söylemiş ve cok dogru
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görmek isteyen herşeyi görürü görmek istemeyen ise işi yokuşa sürer gözlerini kapatıp ta görmediği için karşısında ki birine yok diyebilir misin ??sen görmesen bile o adam karşında duruyor onun gibi bu hikaye de öyle işte

teşekkürler paylaşım için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hımmm valla beğendim çok güzel bir yere değinmiş helal olsun adama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal bea

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper.kesinlikle doğru.ama maalesfki insanoğlu menfaatleri için yaşayan bir varlık.Yanılmıyorsam Şu sözü Ziya Paşa söylemiş:ETMEZ İDİ KUL YARADANINA SECDE,SONUNDA CENNET VAAT EDİLMEMİŞ OLSAYDI EĞER.
    Konu bulletfromhell tarafından (06-02-2007 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah gelenlere ve çalışıp isteyenlere verir. çalışmanızdan dolayı teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika bir hikaye

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bir hikaye paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlayana güzel cevap olmuş.teşekkürler.

anlayana güzel cevap.teşekkürler.
    Konu umuter tarafından (06-02-2007 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: ARD ARDA MESAJ

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri