bu kadar paylaşım ve azimle demekki bazı konular kendi çabalarımızla sonuca varıyoruz. Yazılımları çalıştıran arkaşlara başarılar ve bol paylaşımlar.
Teşekkur: 0
bu kadar paylaşım ve azimle demekki bazı konular kendi çabalarımızla sonuca varıyoruz. Yazılımları çalıştıran arkaşlara başarılar ve bol paylaşımlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
selam yazılım mükemmel çalışıyor,no prblem,Saygılarımla.
müthiş çalışıyor arkadaşlar kimsenin teredütü olmasın yazıldıgı gibi yükleyin sorunsuz müthiş çalışıyor
herkeze kolay gelsin....!
Arkadaşlar herkes programın mükemmelliğinden bahsediyor. Eyvallah zaten benim makinemin eski programının sadece stream olanı ama benim bir sorunum var onu malesef çözemedim eğer yardımcı olursanız memnun olurum benim cihazım Hemco 60030 DCI yanı 12.01.A5 yazılımı sorunsuz yüklüyorum kanalları da editörden yüklüyorum ama malesef şifreyi çözemiyorum kumandadan soldan saga renk tuşlarıyla yaptım olmadı 3 Defa Exit kumandadan 1 i tuşladım olmadı 0000 denedim olmadı birde bu sorunu çözerseniz yazılım çok güzel biliyorum ve kullanmak isiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bende izlerim Şu autoları
valla birader maalesef C boardlı cihazların dışında kalan cihazlarda bu tip şikayetleri benim kullanıcı arkadaşlarımdanda duyuyorum.nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama yazılımı yapanlar yada moderatörler bu konuyla ilgilenicekler sanırım.Ayrıca bazı C boardlı kullanıcılarda donma kilitlenme şikayetlerinden bahsettiler.Onlardaki sorunun kaynağıda cihazlarında modül takılı olmasıydı (Lig TV vs.).C boardlı cihazlarda Tps paketini sorunsuz seyretmek istiyorsanız cihazınızda modül takılı olmamalı.
stream yazılımlarındaki bazı sorunlarıda ben yazayım buraya mesala teletex calışmıyor fixed cw *** menüsü yok yazılımlarda
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri