Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kuru kafa atmadan yuklenmiyor ve açlışıyor tşk ler ama menü berbat bişey onuda belirtelim slm tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STREAM SYSTEM çöktümü açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12o1 A5 LER TAM GAZ DEVAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akrep45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....
    Beyler!!!!!!!!!!!!.kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz.şu an sadece C boardlı cihazlarda yazılım çöktü.Normal boardlarda seyredilebiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyler!!!!!!!!!!!!.kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz.şu an sadece C boardlı cihazlarda yazılım çöktü.Normal boardlarda seyredilebiliyor.
    dediğiniz gibi herkes bilmeden konuşuyor 1201A5 kesintisiz AUTO izliyorum ve izleyen bircok arkadfaşım var şuanişte STREAM farkı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet12 01 A5 ve 16 00 A1 devam ediyor tıkır tıkır çalışıyor sorun yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Strem Yazilimi Harİka Yanliz MenÜsÜnde Bazi Eksİklİkler Var Onuda Zamanla ÇÖzerler Sanirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an benim yanımda cihaz yok c bordlu çöktü diyen arkadaşlar şu şekilde deneyebilirmi? usahada 2 dakika bekle sonra tps starın üstüne gel bekle açma ihtimali var daha önceki tecrübemde olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an benim yanımda cihaz yok c bordlu çöktü diyen arkadaşlar şu şekilde deneyebilirmi? usahada 2 dakika bekle sonra tps starın üstüne gel bekle açma ihtimali var daha önceki tecrübemde olmuştu
    yok birader.her türlü kombinasyonu denedim ama nafile.bakalım.inşallah bi çözümünü bulurlar.

Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri