Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

recet olayindan eminsen yapacagin tek sey kaliyor ilk once recetle tekrak kuru kafa at sunny veya kaonun h/w numarasina uygun eski yazilimlardan birini at menude sifre isteyen herhangi bir bolume gir sifreyi istediginde kirmizi-yesil-sari-mavi tuslara sirayla basarak tekrar 0000 haline getir en sonda tekrar sana uygun ilan stream yazilimlarini sirasiyla tekrar at eminimki duzelecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delta_4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yükledim fakat cihaz şifre istiyor bunu çözemedim cihazı sıfırlamama rağmen bu pin kodu sorunum devam ediyor bunu yazabilirseniz sevinirim teşekkürler
    Kardeş menü ingilizcemi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumandadan menü tuşuna bas ilk çıkkan pencereden yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2. satırda pin kodu değişme alanı vardır eğer orayı bulabilirsen kumandadan sırasıyla kırmzı,yeşil,sarı,mavituşlarına bas pinkodun 0000 olacakdır saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delta_4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım onu yaptım zaten ama hala pin kodu istiyor ve 0000 olmadı
    uk üzerinden soldan sağa doğru renkli tuşlara basıp denediniz mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. veya 2. satırdaki menüde pin kodu değiştirme yeri vardır orada bu işlemleri denedinizmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yazdığınız her şeyi denedim zaten ama sonuç alamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı ZİRVE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. veya 2. satırdaki menüde pin kodu değiştirme yeri vardır orada bu işlemleri denedinizmi ?
    Oraya hiç giremiyorumki sistemdeyim hala ve kanal aramayada geçemiyorum şuanda cihaz resetlenmiş durumda ve öylece kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım bazen çözüyor ama bazen takılıyo tşkler sln

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar ben 18 inc motor kullanıyorum sunny de bu yazılımı yükledigimde motoru kullanabilecekmiyim digicag yükledeim kullanamadim ve bu yazılımı nerden bulabilirim saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar ben 18 inc motor kullanıyorum sunny de bu yazılımı yükledigimde motoru kullanabilecekmiyim digicag yükledeim kullanamadim ve bu yazılımı nerden bulabilirim saygılarımla.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımlar linkde mevcut acıklamaları okuyarak yükleyiniz

Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri