Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
136 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de stream yazılımları mükemmel calışıyor sunny menüsüne 10 ceker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım kesinlikle mükemmel çalışıyor emeği geçenlere tekrar tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sunny 7010 dcız 12 01 a5 tps auto yazılımını göremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUNNY 12 01 a5 tps auta yazılımı acele yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cute_454 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUNNY 12 01 a5 tps auta yazılımı acele yardım
    yazılım için buraya bak arkadaşım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama 12.03.a5 cihazları unuttunuz ben en sonunda bu cihazı değiştireceğim galiba biz hiç faydalanamıyoruz bu yazılımdan:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hangi yazılımı yükliyecez yardım edermisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen sene de polsat auto yazılımını ilk stream vermişti.Bunuda yükledim mükemmel çalışıyor,12.01.A5 emeği geçen herkese teşekkürler,sevgiler.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yazılım cok güzel işliyor ama siz yüklemeyi bilmiyorsunuz ilk önce kuru kafayı yükleyin sonra yazılım atın o zaman kanal klidide aktif olur ondan sonra bir load default yapın tamam gerisine dokunmayın gelin ushuaaa kanalına bekleyin 2 dakka tamam isteyen hazır kanal listeside atar zor geliyosa taratmak valla ben böyle güzel yazılım görmedim tıkır tıkır music black o kadar izliyorum hiç takılmıyor yazılımın degerini bilin böyle yazılım zor bulunur söyleyin bana sunny den baska tps izleyen makina varmı tüm yazılımda emegi gecen herkese tesekkür ediyorum bu arada tüm diger forumlar yazılımları ilk buradan alıyor haberiniz olsunnnn yasasın supersatforum iyiki varsınız arkadaşlar artık yazılıma mana bulmayında siz ilk bas dogru yazılım atmasını ögrenin sorun sizlerde unuttunuz herhalde tps izlemek için hergün yazılım yüklediginizi bide 1 dakkada takılıyodu bence yazılım süper verenlerden allah razı olsun benim uzun zamandan beri bekledigim yazılım
    Acıklamanız İçin teşekkur ederim.Forum 3 gun kapalı kaldı tum uyelerin ilgisine teşekkur ederim bizi yalnız koymadılar forum nerede diyerek
    Forumun altındaki sayacı dun gece koydum bugece baktım gunde 23109 ip girmiş foruma ve tıklanmış.Baska forumlarda olan sahte online( Yani bu 2000 kişi 1000 kişi göstermelik kesinlikle inanmayın.(Bazı forumlar hariç)
    Konu Admin tarafından (08-02-2007 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 7010 dz için yazılım ....

SUNNY 7010 DZ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımlarında sorun vardı
    bu giderildmi acaba ?:49:

güvenle yükleyebilirmiyim.

(önce kuru kafa ve yazılım son olarak ta resetliyoruz doğrumu)

Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri