selam bazı 1600a1 lerde sinyal yok vede kumanda arama bölümüne girdiğinde devre dışı kalıyor, zannedersem o cihazların iç yapısından gelebilir.bu konu üzerinde bilgisi olanlar burada paylaşırsa seviniriz,tşk,sağlıcakla.
selam bazı 1600a1 lerde sinyal yok vede kumanda arama bölümüne girdiğinde devre dışı kalıyor, zannedersem o cihazların iç yapısından gelebilir.bu konu üzerinde bilgisi olanlar burada paylaşırsa seviniriz,tşk,sağlıcakla.
selam üstadlar sunny 1030 ların stream yazılımı çıkarmı ?bizde faydalanabilicekmiyiz merakla beklemekteyiz selamlar...Teşekkürler...
yazılımm güzel ama şebeke açık aram yapmama rağmen türksatta 65 kanal buldu, kanal editörü ile kanal listesi atıyorum makina alıyor ama sonunda kendini resetliyor
valla birader maalesef C boardlı cihazların dışında kalan cihazlarda bu tip şikayetleri benim kullanıcı arkadaşlarımdanda duyuyorum.nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama yazılımı yapanlar yada moderatörler bu konuyla ilgilenicekler sanırım.Ayrıca bazı C boardlı kullanıcılarda donma kilitlenme şikayetlerinden bahsettiler.Onlardaki sorunun kaynağıda cihazlarında modül takılı olmasıydı (Lig TV vs.).C boardlı cihazlarda Tps paketini sorunsuz seyretmek istiyorsanız cihazınızda modül takılı olmamalı.
evet kuru kafa atmadan yuklenmiyor ve açlışıyor tşk ler ama menü berbat bişey onuda belirtelim slm tşk
STREAM SYSTEM çöktümü açmıyor
Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....
12o1 A5 LER TAM GAZ DEVAM
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri