Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
136 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 17erg Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUNNY 7010 DZ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımlarında sorun vardı
    bu giderildmi acaba ?:49:

güvenle yükleyebilirmiyim.

(önce kuru kafa ve yazılım son olarak ta resetliyoruz doğrumu)
    selam bazı 1600a1 lerde sinyal yok vede kumanda arama bölümüne girdiğinde devre dışı kalıyor, zannedersem o cihazların iç yapısından gelebilir.bu konu üzerinde bilgisi olanlar burada paylaşırsa seviniriz,tşk,sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam üstadlar sunny 1030 ların stream yazılımı çıkarmı ?bizde faydalanabilicekmiyiz merakla beklemekteyiz selamlar...Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımm güzel ama şebeke açık aram yapmama rağmen türksatta 65 kanal buldu, kanal editörü ile kanal listesi atıyorum makina alıyor ama sonunda kendini resetliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yazılım cok güzel işliyor ama siz yüklemeyi bilmiyorsunuz ilk önce kuru kafayı yükleyin sonra yazılım atın o zaman kanal klidide aktif olur ondan sonra bir load default yapın tamam gerisine dokunmayın gelin ushuaaa kanalına bekleyin 2 dakka tamam isteyen hazır kanal listeside atar zor geliyosa taratmak valla ben böyle güzel yazılım görmedim tıkır tıkır music black o kadar izliyorum hiç takılmıyor yazılımın degerini bilin böyle yazılım zor bulunur söyleyin bana sunny den baska tps izleyen makina varmı tüm yazılımda emegi gecen herkese tesekkür ediyorum bu arada tüm diger forumlar yazılımları ilk buradan alıyor haberiniz olsunnnn yasasın supersatforum iyiki varsınız arkadaşlar artık yazılıma mana bulmayında siz ilk bas dogru yazılım atmasını ögrenin sorun sizlerde unuttunuz herhalde tps izlemek için hergün yazılım yüklediginizi bide 1 dakkada takılıyodu bence yazılım süper verenlerden allah razı olsun benim uzun zamandan beri bekledigim yazılım
    iyide bu yazılım nerde?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı htk42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar herkes programın mükemmelliğinden bahsediyor. Eyvallah zaten benim makinemin eski programının sadece stream olanı ama benim bir sorunum var onu malesef çözemedim eğer yardımcı olursanız memnun olurum benim cihazım Hemco 60030 DCI yanı 12.01.A5 yazılımı sorunsuz yüklüyorum kanalları da editörden yüklüyorum ama malesef şifreyi çözemiyorum kumandadan soldan saga renk tuşlarıyla yaptım olmadı 3 Defa Exit kumandadan 1 i tuşladım olmadı 0000 denedim olmadı birde bu sorunu çözerseniz yazılım çok güzel biliyorum ve kullanmak isiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bende izlerim Şu autoları
    valla birader maalesef C boardlı cihazların dışında kalan cihazlarda bu tip şikayetleri benim kullanıcı arkadaşlarımdanda duyuyorum.nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama yazılımı yapanlar yada moderatörler bu konuyla ilgilenicekler sanırım.Ayrıca bazı C boardlı kullanıcılarda donma kilitlenme şikayetlerinden bahsettiler.Onlardaki sorunun kaynağıda cihazlarında modül takılı olmasıydı (Lig TV vs.).C boardlı cihazlarda Tps paketini sorunsuz seyretmek istiyorsanız cihazınızda modül takılı olmamalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kuru kafa atmadan yuklenmiyor ve açlışıyor tşk ler ama menü berbat bişey onuda belirtelim slm tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STREAM SYSTEM çöktümü açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12o1 A5 LER TAM GAZ DEVAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akrep45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....
    Beyler!!!!!!!!!!!!.kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz.şu an sadece C boardlı cihazlarda yazılım çöktü.Normal boardlarda seyredilebiliyor.

Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri