REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4567891011121314
136 sonuçtan 131 ile 136 arası

Konu: stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum yazılımı tekrar deneyınız olmazs yaptıgınız baglantıları tekrar kontrol edınız
    bende kaon yazılım yukluydu modulu sokup kısa devreleri yaptım ardından stream yazılımını yukledim cihazı resetledim load defolt yaptım sonra kanal listesini yukledim ancak no av hatası veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuru kafa yukleyıp sonra yazılımı tekrar yukleyın duzelır sorununuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kuru kafa yukleyıp sonra yazılımı tekrar yukleyın duzelır sorununuz
    bi deneyim bakalım cevabı yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon 12 01 a5 cihazıma stream yükledim.Bazı arkadaşların şikayetlerini anlayamıyorum?Yazılım o kadar güzelki Türkçe menü var,multiler açık ve görüntü netliği eski kaon yazılımlarından daha iyi bence.Stream yazılımları için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s.a evet arkadaslartabiki bende katılıyorum steram gıbı calısan yazılım yok su anda ha sorun bulan varsa ıyısını yapsın ondan sonra sorun cıkarsın bızım ıcın daha ıyı olur beklı yaradana emanetsınız....!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yazılımlarda bır sorun yok arasıra donma yapabılır ama okadarda olacaktır arkadaslar yasal abo deyılsınız unutmayın bunu lutfen

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4567891011121314

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri