volkan tesekkur ediyorum.:45:
volkan tesekkur ediyorum.:45:
teşekkürler kardeşim ellerine sağlık![]()
selamlar volkan goldmaster 9100 VFTA cihaza yazılım yükleyemiyorum, !! External error Occurred !! diye bişey yazıyor loder
Konu etabak tarafından (12-03-2007 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
Konu gergedan tarafından (12-03-2007 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
slm dostum v oldugundan emınmısınız
denedim yine aynı hatayı veriyor teşekkürler
Bu topik tam uluslararası olmuş...dünyanın farklı ülkelerinden insanları görmek mümkün...maşallah...nazar değmez inşallah...sevgilerimle...
arkadaşım cihazının menüsüne gir cihaz bilgisini yaz. ayrıca almış olduğun hata pcile cihazın bağlantı kuramadığındandır. pc ye yeniden başlat rs 232 kabloyı bir kontrol et uymuluğu yap ve takrar dene. cihazı fişten çek yükleme programınıu aç yazılımı seç yükle butonuna bas cihazı fişetak. kolay gelsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri