Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/44 İlkİlk 123456789101112131429 ... SonSon
435 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: GOLDMASTER 4000-9000 Absat Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler elinize saglıkk. astra premier yazılımı bekliyoruz kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler dostum eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    programı indirdim açtım ama yüklemiyor waiting for reguest.reset setTop box. yazıyor
    arkadaşım yükleme programı cihazıo açman için bekliyor yani fişe takacaksın. eğer fişe taktığında halen aynı uyarı devam edip yüklemiyorsa bilgisayar ve cihaz bağlantı kuramıyor demektir. Bu nedenle RS 232 kabloyu kontrol et com ayarına bak. Kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AB paketi auto olana kadar yüklemeyeceğim, nedir bu diğer beğenmediğiniz cihazlar bile auto yazılm çıkarıyor, biz hergün cihazı sök, tak mı yapacağız yani.
    bende isterdim auto olmasını ama bende hem yazılımı editliyorum her gün ve yüklüyorum. Burda kimseye zorla yazılım yüklettirmiyoz zorunluluğunuzda yok. Buna göre mesaj yazın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkanbey gene harıkası forumsat üyeleri adına candan teşekkürler....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan ustam teşekkürler. Topfield 3000 cıp pro olarak orjinal yazılım editleyebilirmisin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TeşekkürLer..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4150 içini yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık üstadım. Teşekkürler

Sayfa 4/44 İlkİlk 123456789101112131429 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri