bugünkü yazılımlar daha çıkmadımı volkancım.. ii çalışmalar
bugünkü yazılımlar daha çıkmadımı volkancım.. ii çalışmalar
savredın cıkınca volkan arkadasım sıze verecektır
eline koluna sağlık yazılım için teşekkürrleeerrrrrr![]()
birinci mesaja absat yazılımları eklenmektedir. serverden kaynaklana problemnedeni dosyaları ekilyemiyorum server düzeldiği zaman ekliyecem.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
teşekkürler volkanım. iyi çalışmalar. herşey gönlünce olsun
Volkan bey tekrar teşekkürler,,bilgi ve belge sahibi olmayanlar; olanların izlerine bakar durular... bir aydır bakr kör olduk.... aklın, gözün, kulağın ve tabiki ellerin dert görmesin!
Volkan kardeş GM'lere hareketlilik ve eski günlerini geri getiriyorsunuz. Yakında TPS'ler de olursa tam olacak. İnanın bu hafta receiverimi kesin olarak değiştirmeyi düşünüyordum ki sayenizde şu an vazgeçtim. Çok çok teşekkürler. gm9600cip.![]()
![]()
![]()
![]()
volkan büyüksün kardeşim, teşekkürler.
teşekkürler volkan ama senin ile ilgili değil ama diğer malum markalar tps auto yaparken biz neden böyle bir günlük soft cam ler ile uğraşıyoruz_?!
sağolasın volkan kardeş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri