Duyarlılığınız için biz Teşekkür ederiz...açıklama yazmanız hem uğraş verenlere hemde forumumuz için çok yararlı olacaktır...her yerde verilebilir...zaten amaç bilgi paylaşımı...paylaşmak güzel şey...sevgilerimle...![]()
Duyarlılığınız için biz Teşekkür ederiz...açıklama yazmanız hem uğraş verenlere hemde forumumuz için çok yararlı olacaktır...her yerde verilebilir...zaten amaç bilgi paylaşımı...paylaşmak güzel şey...sevgilerimle...![]()
Volkan Kardeş, inanın acemice bir davranış benimkisi. ben sadece amötörce bu işle ilgileniyorum. herhangi bir ticari kazancım söz konusu olamaz. farkında olmadan bir hata yapılmıştır, durum acilen düzeltildi. tüm içtenliğimle sana sonsuz teşekkür ediyorum. saygılarımla...
kardeş benim için bir süre önceye kadar bu yazılmlar nerde verilirse verilsin hiç bir sorun yoktu istelerse ben yaptım desinler istesem yazılmların içine arka fonu değiştiremeyecekleri efekler bile yaparım her tür reklamı koyarım ama buna gerek duymuyorum. başka bir forumda goldmaster firması ve ve bana karşı alaycı ve küçük düşürücü tavırlada bulundular ve ondan sonra o forumun goldmaster bölümüne bir daha uğramadım uğramamda buyazılmları verdiğim forumlar bellidir. burdan alıp istediği kişi istediği yere versin. yalnız benim şahsıma karşılık bir hakaret gibi mesajlar gelmesinde yazılmları ne yaparlarsa yapsınlar.
sana sözüm yazılımları istediğin yere verebilirsin beniim için problem yok süpersat içinde yok sadece nerden alındığı belli olsun.![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Sayın Volkan kardeş, üyelik gerektiren bir forum sitesine yazılımların verilmesinin yanlış olacağını bende biliyorum. hatta sizin bu yazılımlarınız başka forum sitelerinin ismi altında yayınlanmaktadır başka siteerde. bu yazılımları sadece depoy'a GM kullanıcıları için verdim. bilmeden acemice bir hata yaptım. sonsuz teşekkkür ediyorum şahsınıza ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. forum sitesine. çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Yok yok yanlış anlamayın siz yanlış falan yapmış değilsiniz...siz herkes alıp kullansın diye gayet iyi niyetle depoya vermişsiniz...buna kimse bir şey demiyor diyemezde...vermeyede devam ediniz...forumu bilmeyenlerde alıp kullansınlar...sadece sizden bir şey rica ettim mümkünse diye...hani yazmasanızda buna söyleyecek bir lafım lafımız olamaz...takdir hakkı der...buna saygı duyarız...paylaşmaya devam...bilgi paylaşınca değer kazanır...sevgilerimle...
emegi gecen herkese teşekkürler
Volkan harıkasın ellerine sağlık. Emeğe saygı duyan herkez adına............
[QUOT45: : E=ekrem;137756]Volkan harıkasın ellerine sağlık. Emeğe saygı duyan herkez adına..:45: ..........[/QUOTE]
volkan bey beynine sağlık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri