![]()
tşk eline saglık
![]()
tşk eline saglık
teşekkürler!Volkan Kardeş!
ellerine sağlık volkan sağolasın..........
Volkan, teşekkürler arkadaşım. ellerine sağlık....
Volkan kardeş, ellerine sağlık teşekkürler... GM kullanıcıları seni unutmayacaktır.
Saygıdeğer GM kullanıcı arkadaşlar!
Volkan arkadaşımızın yaptığı bu yazılımları, başka formlarda sadece "Alıntıdır" diyerek yayınlıyorsunuz. Bence bu yeterli değildir. Lütfen, Volkan'dan alıntıdır ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye de altına yazmanızı rica ediyorum. Formumuza artık tüm Türkiye uğramalıdır diye düşünüyorum ve tüm Türkiye'yi Formumuza bekliyoruz. Saygılarımla Teşekkürler....
Bence de emeğe sayg açısından böyle yapılmalıdır. ben Depo'da gergedan ın verdiği yazılımların altında VOLKAN ın imzasını gördm ve buraya oradaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazısını gördükten sonra geldim. Volkan çokteşekkürler kardeşim, ellerine sağlık. saygılarımla....
çok sağol üstad.ellerin dert görmesin
arkadaşlar supersatforum diye sadece depolara yazmışımdır. başka forumlarda üyelik isteyen forum linki verilmesi hem burda hemde diğer forumlarda yasaktır. isteyen alıntı yazar teşekkür yazar isteyen ben yaptım ben vedim der. istediklerini yazabilirler. yazılmların ilk verildiği forumlar belli bunlarıda veren benim. kimin ne yaptığı başka yerkledeki konum ve şahıslar veya benim konumum burayı bağlamaz.
birde ben yaptım diyenler e ana mnüye girdiklerinde kimin ne yaptığı zaten belli oluyor.![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
kardeşim ellerine sağlık hayırlı akşamlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri