REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 40/44 İlkİlk ... 15303132333435363738394041424344 SonSon
435 sonuçtan 391 ile 400 arası

Konu: GOLDMASTER 4000-9000 Absat Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler!Volkan Kardeş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık volkan sağolasın..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan, teşekkürler arkadaşım. ellerine sağlık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan kardeş, ellerine sağlık teşekkürler... GM kullanıcıları seni unutmayacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saygıdeğer GM kullanıcı arkadaşlar!
    Volkan arkadaşımızın yaptığı bu yazılımları, başka formlarda sadece "Alıntıdır" diyerek yayınlıyorsunuz. Bence bu yeterli değildir. Lütfen, Volkan'dan alıntıdır ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye de altına yazmanızı rica ediyorum. Formumuza artık tüm Türkiye uğramalıdır diye düşünüyorum ve tüm Türkiye'yi Formumuza bekliyoruz. Saygılarımla Teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 GM kullanıcıları!

Alıntı gergedan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygıdeğer GM kullanıcı arkadaşlar!
    Volkan arkadaşımızın yaptığı bu yazılımları, başka formlarda sadece "Alıntıdır" diyerek yayınlıyorsunuz. Bence bu yeterli değildir. Lütfen, Volkan'dan alıntıdır ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye de altına yazmanızı rica ediyorum. Formumuza artık tüm Türkiye uğramalıdır diye düşünüyorum ve tüm Türkiye'yi Formumuza bekliyoruz. Saygılarımla Teşekkürler....
    Bence de emeğe sayg açısından böyle yapılmalıdır. ben Depo'da gergedan ın verdiği yazılımların altında VOLKAN ın imzasını gördm ve buraya oradaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazısını gördükten sonra geldim. Volkan çokteşekkürler kardeşim, ellerine sağlık. saygılarımla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sağol üstad.ellerin dert görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samyeli_07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de emeğe sayg açısından böyle yapılmalıdır. ben Depo'da gergedan ın verdiği yazılımların altında VOLKAN ın imzasını gördm ve buraya oradaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazısını gördükten sonra geldim. Volkan çokteşekkürler kardeşim, ellerine sağlık. saygılarımla....

arkadaşlar supersatforum diye sadece depolara yazmışımdır. başka forumlarda üyelik isteyen forum linki verilmesi hem burda hemde diğer forumlarda yasaktır. isteyen alıntı yazar teşekkür yazar isteyen ben yaptım ben vedim der. istediklerini yazabilirler. yazılmların ilk verildiği forumlar belli bunlarıda veren benim. kimin ne yaptığı başka yerkledeki konum ve şahıslar veya benim konumum burayı bağlamaz.

birde ben yaptım diyenler e ana mnüye girdiklerinde kimin ne yaptığı zaten belli oluyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ellerine sağlık hayırlı akşamlar

Sayfa 40/44 İlkİlk ... 15303132333435363738394041424344 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri