Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: pitbulla kirpi saldýrýsý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart pitbulla kirpi saldýrýsý

Yazýk olmuþ ama pitbula gerçi kirpininde halini görmek isterdim doðrusu.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kevgire döndürmüþ hayvaný zavallým
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pittbull hala ayakta nasýl oluyor bu iþ Bide aklýma takýldý yaw kirpi dikenlerini fýrlatabiliyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pitbul bence þanþlýymýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Pittbull hala ayakta nasýl oluyor bu iþ Bide aklýma takýldý yaw kirpi dikenlerini fýrlatabiliyormu
    evet üstat kirpi dikenlerini fýrlatabilir. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet üstat kirpi dikenlerini fýrlatabilir. :45:
    Bazen bizim evin bahçesine geliyordu elime falan alýyordum artýk yaklaþmam bile korktum valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bazen bizim evin bahçesine geliyordu elime falan alýyordum artýk yaklaþmam bile korktum valla
    aman kýzdýrma da üstat sonra mazallah pitbula dönersin. gerçi kirpiyi kýzdýrmadýktan sonra süt dökmüþ kedi gibidir ama en nihayetinde hayvan napacaðý belli olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aman kýzdýrma da üstat sonra mazallah pitbula dönersin. gerçi kirpiyi kýzdýrmadýktan sonra süt dökmüþ kedi gibidir ama en nihayetinde hayvan napacaðý belli olmaz.
    Valla doðru söylüyorsun yaklaþmýyorum bundan sonra týrstým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kirpi hakkýnda genel bilgiler burada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. var
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kirpi hakkýnda genel bilgiler burada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. var
    Cabbari bu senin köpekmi yoksa ona benziyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri