REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: astra 19

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra 19

selam üstadlar ben antalya Kemer den astra uydusunu çanağı çevirdim yanlız 205 tane kanal çıkıyor bu uyduda bukadarmı kanal var yoksa benmi ayarlıyamadım ayrıca akdeniz bölgesi bu kadarmı sinyal alıyor beni aydınlatırmısın siz sayın üstadlara şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı azgın Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam üstadlar ben antalya Kemer den astra uydusunu çanağı çevirdim yanlız 205 tane kanal çıkıyor bu uyduda bukadarmı kanal var yoksa benmi ayarlıyamadım ayrıca akdeniz bölgesi bu kadarmı sinyal alıyor beni aydınlatırmısın siz sayın üstadlara şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim saygılar
    Bazı bölgelere zayıf geliyor bende 650 kanal var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı azgın Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kaçlık çanağın var 150 cm ile 650 tane alman lazım ben antalya merkezden 650 tane alıyorum 150 cm ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adanada 150 likle 450 kanal alıyorum bazılarıda zayıf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra 19

Alıntı _DRAGON_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kaçlık çanağın var 150 cm ile 650 tane alman lazım ben antalya merkezden 650 tane alıyorum 150 cm ile

selam üstadlar benim çanak çapı 90 lık çanak takılı üstad 90 lık olduğundan mı
    205 tane kanal alıyorum bilemiyorum sinyalı en iyi alan frenkas numarası nedir antalya bölgesinden arkadaşlar bana yazarmısınız ilginize şimdiden tşk eder çalışmalarınızda başarılar ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam üstadlar benim çanak çapı 90 lık çanak takılı üstad 90 lık olduğundan mı
    205 tane kanal alıyorum bilemiyorum sinyalı en iyi alan frenkas numarası nedir antalya bölgesinden arkadaşlar bana yazarmısınız ilginize şimdiden tşk eder çalışmalarınızda başarılar ustalar
    Arkadaşım Antalya çevresinde 150'lik çanak ve üzeri olması lazım yoksa sinyali tam yakalayamazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Antalya çevresinde 150'lik çanak ve üzeri olması lazım yoksa sinyali tam yakalayamazsın

teşekkür üsdat bilgilendirdiğin için ilgine sağol çalışmalarınızda başarılar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben burdur dan 1,20 lik çanakla 12662 h 22000 ve 12692 h 22000 sinyal hiç alamıyorum çekmesi imkansızmıdır şimdiden teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri