REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gizli Pil Gücü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu işlem pil koruma modu değil Telefonun ses kodeğini değiştirerek ses kalitesini düşürür. Dolayısıyla pilde daha çok dayanır. Ama unutmayın ses kalitesinde azalma olacaktır. #3370# ile eski haline döndürebilirsiniz. :45:

Saygılarımla
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu numara iki hat kullanan telefonlarda hattan hatta geçişi sağlıyor şarj ile alakası yok yalnış bilgi edinmiş arkadaşımız lütfen kırılmasın bana bilginin doğrusunu anlatmaya çalıştım sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asksiz89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu numara iki hat kullanan telefonlarda hattan hatta geçişi sağlıyor şarj ile alakası yok yalnış bilgi edinmiş arkadaşımız lütfen kırılmasın bana bilginin doğrusunu anlatmaya çalıştım sadece
    11 Nolu msg yazan arkadaşın dediklerine katılıyorum.Bende araştırma yaptım.Dikkat ederseniz CHANGE ACTİVE SPEECH CODEC diyor.SES codec özelliğini kısarak pilin ömrünü artırıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok arkadasım boyle birsey ortaya atmıssın .ama hiç bir sonuc alamadık
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok abi böle bişi o sadece tel. u resetliyor bitmiş bi pil nasıl tekrar eneji alıcak ki hiç bi etki olmadan bide bu symbian tel. larda olmuyor zaten ...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende cıft hat var hat degıstırmek için bu kodu kullanıyorum...
    kodu gırınce telefon kapanıp acılıyor ve dıger hatta geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu, rezerve pille çalışır hale getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerve piliniz de tekrar dolacaktır
    bilgi için teşekürler oldsman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu duymuştum bu codu yaptığınız zaman ses kalitesi de düşüyor arkadaşlar bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

#3370# ise bu sistemi kapatır arkadaşlar yani eski sisteme dönersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendrdiğin için sağoll

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri