Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yüzüklerin Efendisi bilgisayarda !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüzüklerin Efendisi Oyunu Geliyor

Sinema filmleri büyük ses getiren J.R.R. Tolkien'in ünlü roman üçlemesi "Yüzüklerin Efendisi"nin bilgisayar oyunu 24 nisanda piyasaya çıkacak. Bilgisayar oyunu şirketleri Turbine ve Midway Games'in piyasaya süreceği oyun, "Yüzüklerin Efendisi Online: Angmar'ın Gölgeleri" (The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar) adını taşıyor.

Oyunun yaratıcıları, Yüzüklerin Efendisi'nin ilk online bilgisayar oyununun "Orta Dünya"yı kitaba bağlı olarak "yeniden yarattığını" ve oyuncuların binlerce sanal karakter yaratabileceklerini kaydetti. Ancan Tolkien'in 1954 ve 1955 yıllarında yayımlanan üçlemesinin bütün ayrıntılarını bilen Yüzüklerin Efendisi hayranları, oyunun Tolkien'in "gerçek dünyasını" yansıtabileceğinden kuşkulu. Bilgisayar oyunlarının incelenip değerlendirildiği en önemli sitelerden "GameSpot.com"a yazan bir yorumcu, "Bir oyunu oynamadan önce değerlendirmek zor, ama bu oyunun gerçek Yüzüklerin Efendisi gibi olmayacağını hissediyorum" ifadesini kullandı.

Oyuncular, şeytanın güçleri ile savaşmak için Yüzüklerin Efendisi anlatısındaki 4 iyi ırkı, yani insanlar, elfler, hobitler ve cücelerin özelliklerini kullanarak kendi karakterlerini yaratabilecekler, ancak ana rollerden birini üstlenemeyecekler. Oyuncular "düşmanın orduları" ile savaşta ana karakterlere yardımcı olmak için kendi yarattıkları karakterleri kullanacaklar. Oyuncular ayrıca devasa çayırlarda seyahat etmek için at kiralayabilecekler. Oyunun ilk versiyonlarına bu ay başında göz atma imkanı verilen değerlendirmeciler, sayısal Orta Dünya'nın zengin ayrıntılara sahip manzaraları ve mimarisi ile grafik olarak güzel bir dünya olduğunu belirtti.

kesin knightonline gibi bir oyundur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler boş zamanlarda oynarım artık
    Ogameden iyidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yüzüklerin Efendisi bilgisayarda !

Sinema filmleri büyük ses getiren J.R.R. Tolkien’in ünlü roman üçlemesi "Yüzüklerin Efendisi"nin bilgisayar oyunu 24 nisanda piyasaya çıkacak.

Bilgisayar oyunu şirketleri Turbine ve Midway Games’in piyasaya süreceği oyun, "Yüzüklerin Efendisi Online: Angmar’ın Gölgeleri" (The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar) adını taşıyor.

Oyunun yaratıcıları, Yüzüklerin Efendisi’nin ilk online bilgisayar oyununun "Orta Dünya"yı kitaba bağlı olarak "yeniden yarattığını" ve oyuncuların binlerce sanal karakter yaratabileceklerini kaydetti.

Ancan Tolkien’in 1954 ve 1955 yıllarında yayımlanan üçlemesinin bütün ayrıntılarını bilen Yüzüklerin Efendisi hayranları, oyunun Tolkien’in "gerçek dünyasını" yansıtabileceğinden kuşkulu.

Bilgisayar oyunlarının incelenip değerlendirildiği en önemli sitelerden "GameSpot.com"a yazan bir yorumcu, "Bir oyunu oynamadan önce değerlendirmek zor, ama bu oyunun gerçek Yüzüklerin Efendisi gibi olmayacağını hissediyorum" ifadesini kullandı.

Oyuncular, şeytanın güçleri ile savaşmak için Yüzüklerin Efendisi anlatısındaki 4 iyi ırkı, yani insanlar, elfler, hobitler ve cücelerin özelliklerini kullanarak kendi karakterlerini yaratabilecekler, ancak ana rollerden birini üstlenemeyecekler. Oyuncular "düşmanın orduları" ile savaşta ana karakterlere yardımcı olmak için kendi yarattıkları karakterleri kullanacaklar.

Oyuncular ayrıca devasa çayırlarda seyahat etmek için at kiralayabilecekler.

Oyunun ilk versiyonlarına bu ay başında göz atma imkanı verilen değerlendirmeciler, sayısal Orta Dünya’nın zengin ayrıntılara sahip manzaraları ve mimarisi ile grafik olarak güzel bir dünya olduğunu belirtti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu oyun daha çıkmadıysa ben hansini oynuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan44 sobe buraya bi bak
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bu oyun daha çıkmadıysa ben hangi oyunu oynuyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar bu oyun daha çıkmadıysa ben hangi oyunu oynuyorum...
    şuanda bu oyun elinde mevcutmu djvolkan:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu birleştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuanda bu oyun elinde mevcutmu djvolkan:49:
    yüzüklerin efendisine ait bir oyun oynuyorum valla

lord of the rings The Battle for Middle-earth (tm) II

bu oyun hangisi oluyor.
    filmdeki karakterlerin hepside oynyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yüzüklerin efendisine ait bir oyun oynuyorum valla

lord of the rings The Battle for Middle-earth (tm) II

bu oyun hangisi oluyor.
    filmdeki karakterlerin hepside oynyor
    konunun içinde var.oyunun adı= The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri