REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Arkadaşlar HARWARD YARDIIIM

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arkadaşlar HARWARD YARDIIIM

Arkadaşlar bana harward HR301 dc hakkında yazılım ve *** menüsü hakkında yardımcı olabilirmisiniz acil cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.) şu an antenleri bağlıyorum iş bitiminde görüşmek üzere.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ilk defa duyuyorum böyle cihaz nereden buldunuz bu cihazı yurt dısından falan mı geldi
    Konu Admin tarafından (08-02-2007 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben ilk defa duyuyorum böyle cihaz Hanımefendi nereden buldunuz bu cihazı yurt dısından falan mı geldi
    serkan kardeşh ayıp olmuyormu hanımefendi felan ilk defa böyle bişii gelio başıma ama bu cihaz tr den alınma ve benim bu cihaza D+ keylerini yüklemem lasım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan kardeşh ayıp olmuyormu hanımefendi felan ilk defa böyle bişii gelio başıma ama bu cihaz tr den alınma ve benim bu cihaza D+ keylerini yüklemem lasım
    Kızmakta haksızsınız...Profil alanınızda kadın yazıyordu...o yüzden hanımefendi dedi...

ve...cihaza bir kişi amstrad silver line 1 mb yazılımı olduğunu yazmış...yoksa bu cihazla ilgili ne bilgi nede belge var...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cinsiyetiniz Kadın yazıyordu o yüzden dedim nereden bilebilirimki demi Özür dilerim .Ayrıca kadınlarda var bu uydu işini yapan unutmayalım hatta yazılım falanda atıyorlar :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cinsiyetiniz Kadın yazıyordu o yüzden dedim nereden bilebilirimki demi Özür dilerim .Ayrıca kadınlarda var bu uydu işini yapan unutmayalım hatta yazılım falanda atıyorlar :45:
    tamam kardesh fazla uzatmayalım bu konuyu benim mause nin azizliğine uğradım heralde yanlışlık giderildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri