REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Günün sorusu: 2

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Günün sorusu: 2

İki arkadaş adada mahsur kalırlar ve yanlarında yiyecek sadece konserveleri vardır. Sonradan aralarına bir adam daha katılır ve yemeklerini onunla paylaşmasını ister. 1. adamın beş konservesi; 2. adamın üç konservesi vardır. konserveleri birlikte yerler ve adam giderken sekiz altın bırakır. İki arkadaş altınları paylaşamazlar. 1. adam" ben beş konserve verdim ozaman 5 altın almalıyım der; diğeri eşit paylaşalım" der. kurululunca anlaşamaz ve kadıya giderler. Siz kadısınız altınları nasıl paylaştırırsınız?:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan hadi sabahdan buyana soruya bakıyorsun bul artık hehehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamlar çölde kalmış ve yiyeceklerini vermiş.Ben kadı olsam "çölde altınlar ne işe yarayacak " derdim bütün altınları alırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortak konserveleri birlikte yemişlerse eğer altınlarıda eşit olarak dağıtırım tabi bende akıl paramı alırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ortak konserveleri birlikte yemişlerse eğer altınlarıda eşit olarak dağıtırım tabi bende akıl paramı alırım.
    ortak 3 konserveyi sen versen ortak paylaşırdın ama 5 konswerveyi veren sen olsan ne yaparsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ortak 3 konserveyi sen versen ortak paylaşırdın ama 5 konswerveyi veren sen olsan ne yaparsın
    fark yapmazki ortak 5 konserveye 4 altın almışım daha ne isterimki. altının gramı kaç para biliyormusun sen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar çölde değil adadalar ve kurtuldukdan sonra sorunu çözmeye calışıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çıkamadım içinde yav ne kazık soruymuş bu abi nerden buldun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortak soruları bilemeyince camura yatıyorsun hakan yaklaşmış ama tam olmadıı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi birinci adamın 5 konservesi var 5 altını ona-ikinci adamın 3 konservesi var 3 altınıda ona verirdim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri