Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaıtlın anket 30 gun sürecektir
Babam ve Oğlum
Banyo
Döngel Karhanesi
Kebbab Connection
Pardon
Karpuz Kabugundan Gemiler Yapmak
Organize İşler
The İmam
O Şimdi Mahkum
Hababam Sınıfı üçbuçuk
Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaıtlın anket 30 gun sürecektir
Ankettekilerin içinde en iyisi Babam ve oğlum
bende döngel karhanesi dedim ama niye bu ankete ilgi az haydi süpersatforum buraya
arkadaşlar hoşuma giden filmer arasında the imam da etkiletyici filmler arasında tabiki vazgecemedigim bir filmde pardon??? sizlerinde ankete katılmaınızı istiyorum![]()
bence pardon 10 defa izledim....ezberledim filmi...
alnına bir çizik attım.. ben o tarihe izmirdeydim.ben neden içerdeyim...
tabiki hababam sınıfı üçbuçuk yav bitiyorum bu hababam sınıfı serilerine
sevgiler...
bence bunun en güzel yanı türk sinemasının adım adım yükselmesi sizcede doğru değilmi
Organİze İŞlerrrrrrrrr................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ben babam ve oglum diyorum çok duygusal bir film...
elametle..
ORGANİZE İŞLER...
Diyorum umarım devam filmi gelir ..:curious:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri