REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Tps auto yapabilen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o arkadaş talimatlara uygun hareket etmemiştir
    Kastettiğiniz "talimat" nedir bilemiyorum ama sözüğnü ettiğim link burada...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Buyurun bir de siz bakın."Talimat" derken forum kuralları kastediliyorsa herhangi bir kural ihlli yok.

Cihazın çalışması ile ilgili talimattan bahsediyorsanız,bunun için konu kilitlenmez.
    Zaten kilit gerekçesi de yazılmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Unutmayın her cihaz bir ömür boyu çözecek diye birşey yok 3 gunde çözdügü olur 10 gundede onemli olan teknik destegin her model de verilmesidir..Sadece belirli modellere vermeklde degil bu goldmaster içinde gecerli next içinde

Haksızmıyım?

TÜRKİYENİN FİRMA TUTMAYAN FORUMUNDASINIZ HERŞEYİ KURALLARI AŞMAMAK KAYDIYLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu tarihine bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim kastetmek istediğim bu deği üstad...

Bazı forumlarda da aynısı oluyor.GM ile ilgili şikayet olunca ya konu kapanıyor,ya da üye banlanıyor.Sizde banlama yok,çünki buna gerekçe yok ama konuya hemen kilit.Hem de bu gün açılmış konuya....

Müstehzi bir şekilde "tarihine bakın!!!" dediğiniz konu ikinci aydan bu yana açık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim kastetmek istediğim bu deği üstad...

Bazı forumlarda da aynısı oluyor.GM ile ilgili şikayet olunca ya konu kapanıyor,ya da üye banlanıyor.Sizde banlama yok,çünki buna gerekçe yok ama konuya hemen kilit.Hem de bu gün açılmış konuya....

Müstehzi bir şekilde "tarihine bakın"!!! dediğiniz konu ikinci aydan bu yana açık....
    Kilidi vurmaktaki amaç zaten gerekçe olarak belli arkadaşım. Konuyu ben acık tutsam ne olacak 3 Ayda tps kaç defa çöktü yarın tpsyi seyretme garantin varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ha,bu arada hiç bir ard niyetim,hiç bir arkadaşla özel meselem de yok.Şunun ya da bunu "adamı" da değilim.

Yanlış değerlendirilmesin lütfen.!!!

Sadece basit bir çelişki olarak değerlendirdim kunuyu...

Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ha,bu arada hiç bir ard niyetim,hiç bir arkadaşla özel meselem de yok.Şunun ya da bunu "adamı" da değilim.

Yanlış değerlendirilmesin lütfen.!!!

Sadece basit bir çelişki olarak değerlendirdim kunuyu...

Saygılarımla...
    Biz yanlış anlamayız merak etmeyin .Kimseyide bir konu acınca susturmayız

İyi gunler:45:

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri