Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
36 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tps auto yapabilen varmı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir arkadaş GoldMaster bölümünde "4000-9000 seride TPS ler açmıyor.acaba hata bendemi?" diye soru sormuş,konuyu hemen kilitlemişler.

Burada da aynı konu açılmış,ama kilit yok,SANSÜR yok.

Çünki NEXT lerde TPS çalışıyor.

BÜYÜKSÜN NEXT!!!
    konu tarihine bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Admin tarafından (15-05-2007 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu tarihine bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim kastetmek istediğim bu deği üstad...

Bazı forumlarda da aynısı oluyor.GM ile ilgili şikayet olunca ya konu kapanıyor,ya da üye banlanıyor.Sizde banlama yok,çünki buna gerekçe yok ama konuya hemen kilit.Hem de bu gün açılmış konuya....

Müstehzi bir şekilde "tarihine bakın!!!" dediğiniz konu ikinci aydan bu yana açık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim kastetmek istediğim bu deği üstad...

Bazı forumlarda da aynısı oluyor.GM ile ilgili şikayet olunca ya konu kapanıyor,ya da üye banlanıyor.Sizde banlama yok,çünki buna gerekçe yok ama konuya hemen kilit.Hem de bu gün açılmış konuya....

Müstehzi bir şekilde "tarihine bakın"!!! dediğiniz konu ikinci aydan bu yana açık....
    Kilidi vurmaktaki amaç zaten gerekçe olarak belli arkadaşım. Konuyu ben acık tutsam ne olacak 3 Ayda tps kaç defa çöktü yarın tpsyi seyretme garantin varmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri