REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next Super Plus Serisi Tps-Absat Auto Gunluk Softcam Dosyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Super Plus Serisi Tps-Absat Auto Gunluk Softcam Dosyası 10 02 2007 birinci mesaja eklenmiştir.Yaşar Kayaya teşekkur ederim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart serkan abicim

güzel abim ben atıyorum açılmıyor emin olmasam yazmam oke. sonra sende nasıl açılıo yoksa arada bir 2 dk yayınları açık die mi kabul ediosun keylerin ok olduğunu ?.bi *** çalışıyor demek için sabit 1 gün weya ona yakın yayında olması gerekmez mi ? arada bir iki dakika görüntü gelince keyler ok mu demek oluyor sen benden tecrübelisin sen izah et ben de öğreneyim.teşekkürler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel abim ben atıyorum açılmıyor emin olmasam yazmam oke. sonra sende nasıl açılıo yoksa arada bir 2 dk yayınları açık die mi kabul ediosun keylerin ok olduğunu ?.bi *** çalışıyor demek için sabit 1 gün weya ona yakın yayında olması gerekmez mi ? arada bir iki dakika görüntü gelince keyler ok mu demek oluyor sen benden tecrübelisin sen izah et ben de öğreneyim.teşekkürler saygılar
    İyide kaç kişi yukledi softcamı neden senden ses cıkıyor sen yukledikten sonra com port seçimini none yapacaksın unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım kullandığın cihaz Süper lerin hangi serisi?
    Ayrıca şuan hangi yazlımı kullanıyorsun?
    Tps auto olan mı?
    Yoksa bir önceki yazılım mı?

:49: :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri