REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Next Super Plus Serisi Tps-Absat Auto Gunluk Softcam Dosyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart serkan abicim

güzel abim ben atıyorum açılmıyor emin olmasam yazmam oke. sonra sende nasıl açılıo yoksa arada bir 2 dk yayınları açık die mi kabul ediosun keylerin ok olduğunu ?.bi *** çalışıyor demek için sabit 1 gün weya ona yakın yayında olması gerekmez mi ? arada bir iki dakika görüntü gelince keyler ok mu demek oluyor sen benden tecrübelisin sen izah et ben de öğreneyim.teşekkürler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mach1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hala yanlış dosya atıp Tps Absat vs açmadı diyenler yada Tps zaten açmadığı halde cihaza attım açılmadı diyenler var aşağıdakileri okuyun emu keyleri atmadan önce cihazlarınıza
    1-8000xcamlarda önce Softcam atılır Superloader ile sadece Absatı açar ondan sonrada Keyfly ile Dat veya Kfy *** dosyaları atılır Hispesat ve diğer paketler için

2-9000 tüm seriye 9000 Emukeys dosyası atılır Tps-Absat açar

3-5500-6500-7500 vs serilerinde Keymaker V2.0 ile *** dosyası atılarak Tps-Absat ve diğer paketlere bakılır

4-Fmb Ve Inflerde tps açmaz absat aeslerde sığmaz o yüzden 3-4 dosya yapmak gerek eski yazılım için Softcam içinden yoktur açmaz

5-Tps Auto yazılımı atmamış 614c yi yuklememiş arkadaşlar Nextemukeys 614b yi kullansın Tps-Absat açar

6-Tps Auto yazılımını atmış 614c yi Xpluslar Nextxplusemukeys 614c yi kullanacaklar

7-Super Pluslarda Tps Au 110 Yazılımını atmış arkadaşlar Superplus Emu Keys 110 Keylerini kullansınlar Tps Absat açar eski yazılımda olanlar Superplusemu keys 109 dosyasını atsınlar ..
    Not: 1/1 ALINTIDIR
    Mach1'e teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel abim ben atıyorum açılmıyor emin olmasam yazmam oke. sonra sende nasıl açılıo yoksa arada bir 2 dk yayınları açık die mi kabul ediosun keylerin ok olduğunu ?.bi *** çalışıyor demek için sabit 1 gün weya ona yakın yayında olması gerekmez mi ? arada bir iki dakika görüntü gelince keyler ok mu demek oluyor sen benden tecrübelisin sen izah et ben de öğreneyim.teşekkürler saygılar
    İyide kaç kişi yukledi softcamı neden senden ses cıkıyor sen yukledikten sonra com port seçimini none yapacaksın unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım kullandığın cihaz Süper lerin hangi serisi?
    Ayrıca şuan hangi yazlımı kullanıyorsun?
    Tps auto olan mı?
    Yoksa bir önceki yazılım mı?

:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sorunsuz çalışmaktadır..
    Tasarım'a teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Super Plus Serisi Tps-Absat Auto Gunluk Softcam Dosyası .

Bu softcamla tps auto devam.Birinci mesajdan alabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next Super Plus Serisi Tps-Absat Auto Gunluk Softcam Dosyası .

Bu softcamla tps auto devam.Birinci mesajdan alabilirsiniz..
    Teşekkürler @Serkan Yılmaz
    :45:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri