bende kullanıyorum ama şu an başımı ağrıttığı için takmıyoprum heralde camları değiştirmek gerek. Doktora gitmek lazım. yine masrafa gircez.
Teşekkur: 0
bende kullanıyorum ama şu an başımı ağrıttığı için takmıyoprum heralde camları değiştirmek gerek. Doktora gitmek lazım. yine masrafa gircez.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
selamlar evet bende kullanıyorum gözlük 1 numera miyop ama lazeri tavsiye etmiom dogallıgı kaçıo)
Eskiden kullanıpta artık kullanmayanlar hesaba dahil mi? Malum lazer çıktı mertlik bozuldu da.
bende gözlük kullanıyorum![]()
geçen yıla kadar 8 derece hipermetroptum. lazer oldum. bir yıl kullanmadım şimdi yine 1 numara gözlük kullanıyorum. yetmiyor 2 numara olacak heralde.
dört gözlüyüz iste dalgani gec bakalimkonuyu acan günes gözlüklü arkedes
Bende kullanmıyorum
Ben kendim yazın güneş gözlüğü kullanıyorum normal gözlük takmıyorum.ama benim gölerim çok ağrılar oluyor doktura görunmem lazım..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri