Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
125 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Kaon (stream) Tps Auto Yenİ 10 Şubat Yazilimlar Burda..!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    loader619, loader219'a yazılımlamı dönecek snopy usta! yoksa loader mı yüklemek gerekecek tşk
    kurukafayı yükle otomatik olarak loader 2.19 a dönüşür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır yazılım sıfırlanmaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 12.c1.a5 lerde tps leri izleyen varmi acaba.benim cihazda
    bugun gustermiyorda ogrenmek istiyorum.yoksa yazilim cuktumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gracias Amigo!!! Buen Trabajo! ;-)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende kaon ksc 511z var (12.01.a5). ben bu cihazıma şu dosyayı yüklersem sorun olur mu "BM-8200CI_12.01.A5_fech.rar". hardware ler uyuyor. loader filan kurukafa onlardan anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. daha önce program attım ama attığım programlar hep kaon programlarıydı. bu verilen galiba değişik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jubilant Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende kaon ksc 511z var (12.01.a5). ben bu cihazıma şu dosyayı yüklersem sorun olur mu "BM-8200CI_12.01.A5_fech.rar". hardware ler uyuyor. loader filan kurukafa onlardan anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. daha önce program attım ama attığım programlar hep kaon programlarıydı. bu verilen galiba değişik.
    hardware uyduktan sonra sorun olmaz kullanabilirsin her türlü yazılımı.

bak burada kaon yazılımı var daha güncel

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kralleo tarafından (14-02-2007 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jubilant Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşım hwnumarası uyan istediğin yazılımı yükleyebilirsin fajkat yazılımdan önc kurukafayı yüklemen lazım aksi takdirde fail verebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KAON(STREAM)TPS AUTO 10 ŞUBAT YENİ YAZILIMLAR HAYIRLI OLSUN..

yazılımları kup 230 ile yükleyin...

TPS AUTO OK
    D+ OK
    ABSAT AUTO OK
    CANAL+AUTO
    SİRİUS OK(HUSTLER TV)
    SRG AUTO
    SLOV TV OK
    ORF OK
    HOTX OK
    BİSS OK

önemli: stream yazılımı yüklemeden önce cihazınızı tamamen reset atın sonra kuru kafayı yukleyın ve sonra cihazınızın H/W sine uygun stream yazılımı yukleyın sorunsuz çalışaktır

YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

*Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHIAIA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin..
    Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın

*For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency( USHIAIA TV 2 dk channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update. Everyday please follow the same procedure to update the receiver
    Hep ayni hardware surumu icin. Ne zaman gelece normal boardlar. Bu kadarmi zor bu is?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16 00 A1 yazılımı yokmu hala arkadaşıar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16 00 A1 yazılımı yokmu hala arkadaşıar
    arkadaşım 14-15 şubat yazılımı burada
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri