REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fenerbahçe Rize'de 2-1 kaybetti...yorumlarınız nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık bu kadar taraftara
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence rize taş gibi oynadı birde alexin kaçırdıgı birkaç pozisyon var süperdi onlar ama değerlendiremedi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence rize taş gibi oynadı birde alexin kaçırdıgı birkaç pozisyon var süperdi onlar ama değerlendiremedi
    Abi alex bilerek oynamıyor.Aziz Yıldırım istediği parayı vermemekte kararlı alexte grev yapıyor kafasına göre.Gidene kapı açık eğer gidecekse çıksın ayrıldım desin.Koskoca kulübü harcamakla neyi elde ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi alex bilerek oynamıyor.Aziz Yıldırım istediği parayı vermemekte kararlı alexte grev yapıyor kafasına göre.Gidene kapı açık eğer gidecekse çıksın ayrıldım desin.Koskoca kulübü harcamakla neyi elde ediyor
    adam haklı abi.....
    tuncaya daha çok teklif etmişler bırakta oynmasın yani
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adam haklı abi.....
    tuncaya daha çok teklif etmişler bırakta oynmasın yani
    Tuncay'da ekmek var abi çok para ediyo Tuncay.Şimdi para yatırılacak ama sonra kat kat alınacak

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben galatasaraylıyım ama bu skora sevınmıyorum çünkü bizde de bir şey yok..ama bence beşiktaşa bakın derim sessiz sessiz geliyor futbolu baya iyi şans tanınmıyor ama bence bu sene şampıyon olabılırler gs ve fb bole gıderse haksız mıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben galatasaraylıyım ama bu skora sevınmıyorum çünkü bizde de bir şey yok..ama bence beşiktaşa bakın derim sessiz sessiz geliyor futbolu baya iyi şans tanınmıyor ama bence bu sene şampıyon olabılırler gs ve fb bole gıderse haksız mıyım?
    haklısın adamlar son 3 senenin en iyi topunu oynuyorlar ne olur ne olmaz belli olmaz şampiyon bile olurlar aradan
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende galatasaraydan cok beşiktaştan cekiniyorum .hakikaten bu aralar güzel oynuyolar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abicim be ruhsuzler ordusu be takımda olduğu sürece bu fenerden bir halt olmaz gecen sene neden gitti şampiyonluk ruhsuzlukları yüzünden hepsine yazıklar olsun bizi utandırıyorlar maclarına bakmıyorum artık hepsine yazıklar olsun
    Konu CABBARİ tarafından (10-02-2007 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abicim be ruhsuzler ordusu be takımda olduğu sürece bu fenerden bir halt olmaz gecen sene neden gitti şampiyonluk ruhsuzlukları yüzünden hepsine yazıklar olsun bizi utandırıyorlar maclarına bakmıyorum artık hepsine yazıklar olsun
    güzel konuşalım ortamı germeyelim yakışmaz bu tazr konuşmalar bize
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri