Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Fenerbahçe Rize'de 2-1 kaybetti...yorumlarýnýz nelerdir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýk bu kadar taraftara
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence rize taþ gibi oynadý birde alexin kaçýrdýgý birkaç pozisyon var süperdi onlar ama deðerlendiremedi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence rize taþ gibi oynadý birde alexin kaçýrdýgý birkaç pozisyon var süperdi onlar ama deðerlendiremedi
    Abi alex bilerek oynamýyor.Aziz Yýldýrým istediði parayý vermemekte kararlý alexte grev yapýyor kafasýna göre.Gidene kapý açýk eðer gidecekse çýksýn ayrýldým desin.Koskoca kulübü harcamakla neyi elde ediyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Abi alex bilerek oynamýyor.Aziz Yýldýrým istediði parayý vermemekte kararlý alexte grev yapýyor kafasýna göre.Gidene kapý açýk eðer gidecekse çýksýn ayrýldým desin.Koskoca kulübü harcamakla neyi elde ediyor
    adam haklý abi.....
    tuncaya daha çok teklif etmiþler býrakta oynmasýn yani
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adam haklý abi.....
    tuncaya daha çok teklif etmiþler býrakta oynmasýn yani
    Tuncay'da ekmek var abi çok para ediyo Tuncay.Þimdi para yatýrýlacak ama sonra kat kat alýnacak

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben galatasaraylýyým ama bu skora sevýnmýyorum çünkü bizde de bir þey yok..ama bence beþiktaþa bakýn derim sessiz sessiz geliyor futbolu baya iyi þans tanýnmýyor ama bence bu sene þampýyon olabýlýrler gs ve fb bole gýderse haksýz mýyým?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben galatasaraylýyým ama bu skora sevýnmýyorum çünkü bizde de bir þey yok..ama bence beþiktaþa bakýn derim sessiz sessiz geliyor futbolu baya iyi þans tanýnmýyor ama bence bu sene þampýyon olabýlýrler gs ve fb bole gýderse haksýz mýyým?
    haklýsýn adamlar son 3 senenin en iyi topunu oynuyorlar ne olur ne olmaz belli olmaz þampiyon bile olurlar aradan
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bende galatasaraydan cok beþiktaþtan cekiniyorum .hakikaten bu aralar güzel oynuyolar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abicim be ruhsuzler ordusu be takýmda olduðu sürece bu fenerden bir halt olmaz gecen sene neden gitti þampiyonluk ruhsuzluklarý yüzünden hepsine yazýklar olsun bizi utandýrýyorlar maclarýna bakmýyorum artýk hepsine yazýklar olsun
    Konu CABBARÝ tarafýndan (10-02-2007 Saat 21:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abicim be ruhsuzler ordusu be takýmda olduðu sürece bu fenerden bir halt olmaz gecen sene neden gitti þampiyonluk ruhsuzluklarý yüzünden hepsine yazýklar olsun bizi utandýrýyorlar maclarýna bakmýyorum artýk hepsine yazýklar olsun
    güzel konuþalým ortamý germeyelim yakýþmaz bu tazr konuþmalar bize
    Ýþte Davet Linkin!!

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri