Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Windows Vistaya bedava geçiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vista’ya bedava geçiş bileti

HP, müşterilerinin bilgisayarlarını ücretsiz olarak Windows Vista’ya yükseltmeleri için destek veriyor. HP markalı bilgisayar kullanıcıları, işletim sistemlerini ücretsiz olarak Windows Vista’ya yükseltebilecek. Kullanıcılar 15 Mart’a kadar Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından faydalanabilecek.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine giren HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP’ye bildirecek. Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD’lik bir paket gönderilecek. DVD’lerin birinde kullanıcılara Vista’ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor. İkinci DVD ise Vista’ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor. Bu DVD’nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek.

Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından 26 Ekim 2006 – 15 Mart 2007 tarihleri arasında HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek.

Halihazırda 500’e yakın HP görüntüleme ve baskı ürünü de Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak üretiliyor.
    Konu Hakan Gül tarafından (09-02-2007 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bir haber hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme için Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vista su an icin unutun nedeni cogu DRIVER lar yüklenmiyor..

Denedim Ultimatium vista ile...Geri Xp dönüs yaptim..

Beklemek lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hp Kullananlar için büyük fırsat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows Vistaya bedava geçiş

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine giren HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP’ye bildirecek. Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD’lik bir paket gönderilecek. DVD’lerin birinde kullanıcılara Vista’ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor. İkinci DVD ise Vista’ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor. Bu DVD’nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek.

Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından 26 Ekim 2006 – 15 Mart 2007 tarihleri arasında HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek.

Halihazırda 500’e yakın HP görüntüleme ve baskı ürünü de Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak üretiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon hemşerim gözden kaçırmışım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pardon hemşerim gözden kaçırmışım
    Asıl hatalı olan benim konuyu yanlış yere açmışım dalgınlıkla.Özür dilerim Konular birleştirildi..
    Konu Hakan Gül tarafından (10-02-2007 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yanlış anlaşılma var galiba vistaya geçiş bedava değil 16.98 euro masrafı var ayrıca bunu hp nin kendisi yapmıyor miscrosoftla anlaşma yapan diğer bilgisayar firmalarıda yapıyor.foruma sistem bilgileri fatura tarihi ve adres bilgilerini girip anlaşmayı kabul ettiğinizi beyan ediyorsunuz kredi kartı veya banka havalesiyle talep edilen kargo ve kdv masrafları karşılığında yükleme dvd leri size postalanıyormuş,saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri