REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D+ new *** 10 02 2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy kardeş bendede 1030 var ama nedense güncelleyemiyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy ustam nasılsınız benim sizden bir ricam olacak verdiğiniz yazılımlar için yani stream yazılımları için kanal editörü bulamıyorum ve daha evvelden hazırladığım kanal listemi atamıyorum lütfen sizden rica ediyorum ve bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılar digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digiman2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy ustam nasılsınız benim sizden bir ricam olacak verdiğiniz yazılımlar için yani stream yazılımları için kanal editörü bulamıyorum ve daha evvelden hazırladığım kanal listemi atamıyorum lütfen sizden rica ediyorum ve bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılar digiman2005
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan alabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks man..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Snopy ustam Btm'ler ile ilgili mesajınızı okudum. Beklemekten çatladım valla. 12.03.A5 için ne zaman olur dersin.
    Ayrıca şimdiye kadar verdiğin yazılımlar için çok sağol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d+ larin auto yazilimi yokmu 12 03 a5leri snop auto yapani varsa link verebilirmisin tesekkür calismalrainda basarilar dilrim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. güncel kanal listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala aktif mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serikfs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hala aktif mi?
    evet hala aktif eğer aktif olmazsa bilin ki sabit konulardan kaldırılır keyler :45:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri