Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: BbG Almanya 24 saat yayýn yapýyor asrta 19 doðu uydusundan 12031 H 27500 Ara

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icon21 BbG Almanya 24 saat yayýn yapýyor asrta 19 doðu uydusundan 12031 H 27500 Ara

BbG Almanya 24 saat yayýn yapýyor asrta 19 doðu uydusundan 12031 H 27500 Ara sýrada RTL kanalý özetleri gecmiþi gösteriyor. ArkadaþlaR.Ýyi SEyirler . :45:

Not: istanbul,dan bu tp,yi alamazsýnýz 3 metre uydu anten ister en þanslý bölge karadeniz ve ic anadolu astra 1b 19doguda 1 kr,de ise en þanSlý antalya ve istanbul.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bne next y- 8000 ile bakýyorum 160 mega paraböl 3 desibel starsat lnb,ile corum / osmancýktan ArkadaþlaR.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ankarada 150 canakla bu tp den bi türlü sinyal alýnamýyo daha büyük canak gerekiyo sanýrým ben bi türlü bulamadýmsinyali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart asrta 19 doðu BbG Almanya 24 saat yayýn

Alýntý yamahacý_hotti Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    BbG Almanya 24 saat yayýn yapýyor asrta 19 doðu uydusundan 12031 H 27500 Ara sýrada RTL kanalý özetleri gecmiþi gösteriyor. ArkadaþlaR.Ýyi SEyirler . :45:

Not: istanbul,dan bu tp,yi alamazsýnýz 3 metre uydu anten ister en þanslý bölge karadeniz ve ic anadolu astra 1b 19doguda 1 kr,de ise en þanSlý antalya ve istanbul.

selam üstad BbG Almanya 24 saat yayýn yapan tv kanalý þifrelimi bu kanal þifreli ise sizde þifresi varmý yaza bilirmisiniz forma þifresini indeks giriþlerini
    ilgine þimdiden tþk ederim ben þuan iþyerindeyim saygýlar üstad çalýþmalarýnýzda baþarýlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri