REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: next 7600 video sky

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next 7600 video sky

başlıkta belirttiğim cihazdan var bende neotion adlı video sky programı yükledim fakat explorer hatası veriyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum bilen varsa başka program varmı ben normalde kutusundan çıkan cd sini kaybettim. Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl bir hata veriyor programdan cıkarken mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programın içinde uyduyu seçtiğimde explorer hata ile karşılaştı diyor devam etmiyor. kanalları göstermiyor. explorer 7 türkçe paketi kullanıyorum onunla çakışıyor olabilirmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    programın içinde uyduyu seçtiğimde explorer hata ile karşılaştı diyor devam etmiyor. kanalları göstermiyor. explorer 7 türkçe paketi kullanıyorum onunla çakışıyor olabilirmi.
    Olabilir.Exploser 7 *****lımı yoksa lisanslımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşımın pc den girmiştimde asıl sorunun sahibi benim yani metsem25
    neyse explorer 7 yi kaldırdım hata kesildi kanalların logolarını görebiliyorum bu seferde görüntü alamıyorum programdan çıktığımda da hata raporu veriyo birtürlü anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metsem25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşımın pc den girmiştimde asıl sorunun sahibi benim yani metsem25
    neyse explorer 7 yi kaldırdım hata kesildi kanalların logolarını görebiliyorum bu seferde görüntü alamıyorum programdan çıktığımda da hata raporu veriyo birtürlü anlayamadım
    O program da görüntü almamanız cok dogal pc yi kapatıp açmanız laızm yada receivere kapatıp açmanız bu sekilde sorunlu yayın alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsini denedim yayın alamıyorum peki önerebileceğiniz başka program varmı? ilginize ayrıca teşekkür ediyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metsem25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepsini denedim yayın alamıyorum peki önerebileceğiniz başka program varmı? ilginize ayrıca teşekkür ediyorum saygılar
    Bu siteye bir bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu siteden indirdim işte ama yayın alamıyorum başka sitede bu konu ile ilgili, resimli anlatım vardı aynen uyguladım ama olmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri