Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Foruma Sİlahli Saldiri Yapildı!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

odane kim saldırdı forma ana napmışlar forma delik deşik olmuş her yeryama yapmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş elmayla armutu karıştırmış herhalde arkadaşlar. Forumumuzda kim nereye ne yazacağını iyi bilir.Yerine göre en ciddi forumdur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım burası bir forum eğlence yazılım her türlü bulabileceğin bilgi formudur isteyen bakar istemeyen bakmaz bu forumda her türlü bilgi alışverişi yapılır buna kimse engel olamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan abi yedek almıştır inşallah.Yoksa masraf çok olur ..İyi ki o saatte forumda değildim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan abi yedek almıştır inşallah.Yoksa masraf çok olur ..İyi ki o saatte forumda değildim

eee biz security olark ilk hedef oluyoruz sizi korumak için kendimizi feda ediyoruz kardeş çelik yelek falan verin security team a bak ne zor şartlarda görev yapıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eee biz security olark ilk hedef oluyoruz sizi korumak için kendimizi feda ediyoruz kardeş çelik yelek falan verin security team a bak ne zor şartlarda görev yapıyoruz
    Yooo bana çelik yelek lazım değil saldırı olunca direk kaçıyorum zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yooo bana çelik yelek lazım değil saldırı olunca direk kaçıyorum zaten

bak sennnnn :49: :49: serkan ustam görevleri bi daha gözden geçirse iyi olacak bak itiraf etti kendisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak sennnnn :49: :49: serkan ustam görevleri bi daha gözden geçirse iyi olacak bak itiraf etti kendisi
    Ewet suçlu benim adamları arka kapıda silahlı gördüm kaçtım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demek kaçacak hemen biz olmassak ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umuter kardeş hele böyle zamanlarda niye yönetici az diye düşünüp duruyordum. Demek arazi oluyorlarmış. Vay uyanıklar vay. Serkan usta hemen acilen bir soruşturma komisyonu kurarak başınada Umuteri getirerek bu olay en kısa zaman da aydınlatılmalı.
    Saygılar.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri